Binali Yıldırım: 16 Nisan bunlara çok koymuş

Başbakan Binali Yıldırım, Elazığ 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. Muhalefetin seçim vaatlerini eleştiren Yıldırım, "Söz birliği yapmışlar eskiye döneceğiz diyorlar. Anlaşılan 16 Nisan bunlara ağır gelmiş hazmedemişler halen, alın size 24 Haziran, bir kez daha derslerini vereceğiz." dedi.

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Seçim öncesi adaylar meydana döküldü, yalanın haddi hesabı yok.Ne diyorlar yerli araba yapımını durduracağım, Kanal İstanbul'u iptal edeceğim, öyle vaat işinde ölçüyü ayarı kaçırdılar ki, neredeyse sağ elinize güneşi vereceğim, sol elinize de Ay'ı vereceğim diyecekler! Elazığ sormaz mı sana?

Söz birliği yapmışlar eskiye döneceğiz diyorlar. Anlaşılan 16 Nisan bunlara ağır gelmiş hazmedemişler halen, alın size 24 Haziran, bir kez daha derslerini vereceğiz.

Bu FETÖ'nün bu kadar yaptıklarından sonra, 15 Temmuz'u yaşamadık mı biz, 15 Temmuz'da 251 kardeşimizi şehit ettiler. 2193 vatandaşımızı yaralamaladılar mı? O gece alçaklar, bayrağımızı indirmeye çalıştılar, demokrasiyi yıkmaya çalıştılar, ama bir yiğit çıktı. Recep Tayyip Erdoğan, arkadaşlarıyla çıktı, inin meydanlara dedi. Alçaklara dersleri verdi. Bayrak inmedi, ezanlar dinmedi

Muharrem İnce diyor ki 'Ben TİKA'yı kapatacağım.' Yahu kardeşim TİKA dediğin kuruluş FETÖ'nün en fazla nefret ettiği kuruluştur. Ne yapıyor TİKA? Tarihi kültürel mirasımızı ihya ediyor, onarıyor. Peki senin tarihine, geçmişine hiç mi saygın yok? TİKA gibi 25 ülkede bayrağımızı dalgalandıran, garip gurebaya yardım eden, Türkiye'nin tanıtımını yapan bu kuruluşu da kapatmaya mı karar verdin? Hiç merak etme, buna bu millet müsaade etmez.

Adayın biri de çıkmış diyor, hızlı tren Sivas'a iyi olmadı. O zaman hızlı göç olurmuş? Akla bak millet gider Mersin'e, bunlar gider tersine, ama biz hep daha ileriye. Bunların aklı fikri yakmak, yıkmak, bozmak"

Binali Yıldırım: 16 Nisan bunlara çok koymuş ile ilgili etiketler Binali Yıldırım Elazığ Başbakan miting
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.