BİMPARA nedir, nasıl indirilir? İşte BİMPARA Kullanım Şartları

BİMPARA nedir sorusu ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden BİM, müşterilerine BİMPARA uygulaması ile kolaylıklar sunuyor. BİMPARA ile BİM mağazalarında sanal para ile ödeme yapabilir, ihtiya sahiplerine gönderebilirsiniz. Peki BİMPARA nasıl indirilir, kullanım şartları nelerdir?

Zincir marketlerde sanal para kullanımı gittikçe yaygınlaşıyor. MİGROS ile başlayan sanal para kullanımına BİM de katıldı. BİMPARA uygulaması ile mağazalarda sadece kod okutarak isitediğini alışverişi yapabiliyorsunuz. Android ve iOS platformlarında yerini alan BİMPARA nedir, nasıl indirilir?

BİMPARA Kullanmanın Avantajları

Uygulamayı indirmenizle birlikte BİM mağazalarında sanal para ödemesine başlayabiliyorsunuz. Üstelik bunun için herhangi bir ek ücret ödemesine gerek kalmıyor. BİMPARA Uygulamasını cep telefonunuza indirerek alışverişe başlayabilirsiniz. 

Bu uygulama ile tek seferde en az 50 en fazla 2000 TL para yatırma imkanınız var. Ayrıca en fazla 4 kez olmak üzere toplam 6000 TL maksimum para yatırabilirsiniz.

BİMPARA ANDROİD İNDİR

BİMPARA APPLE İNDİR

BİMPARA - Apps on Google Play

BİMPARA KULLANIM ŞARTLARI

BİMPARA uygulamasını Google Play, App Store veya Huawei App Gallery üzerinden indirdikten sonra cep telefonu numaranızla kayıt olunması gerekmektedir.

Kredi kartınızla BİMPARA uygulamasında kendi hesabınıza yükleme yaparak nakit veya kredi kartı taşımadan alışverişlerinizi temassız ödeme ile tamamlayabilirsiniz.

BİMPARA uygulaması üzerinden sevdikleriniz, yakınlarınız ve ihtiyaç sahiplerinin hesabına BİMPARA gönderimi yapabilirsiniz.

Kendi hesabınıza tek seferde en az 50 TL en fazla 1.000 TL olacak şekilde yükleme yapabilir, başkalarına tek seferde en az 10 TL, en fazla 500 TL olacak şekilde gönderim yapabilirsiniz.

Bir gün içinde en fazla 3 seferde ve toplamda en fazla 3.000 TL tutarında BİMPARA yüklemesi yapabilirsiniz.

Bir hesap için kredi kartı ile yüklenmiş anlık aktif BİMPARA üst limiti 6.000 TL’dir. Bu tutar mağazalarımızda kullanılarak veya başka BİMPARA kullanıcılarına transfer edilerek eksiltilmeden yeniden kredi kartı ile yükleme yapılamamaktadır.

Aynı günde gönderilebilecek en fazla tutar 2.000 TL, hesabında BİMPARA bulunan kişinin mağazada aynı günde harcayabileceği en fazla tutar 1.000 TL'dir.

Mobil uygulamayı indirmeden, SMS olarak gelecek tek kullanımlık ödeme kodu ile BİM mağazalarımızda kasalarda ödeme yapabilirsiniz. Ödeme kodu tek sefer kullanılabilmektedir. Uygulama yüklendiği durumda ise kısmi olarak da kullanım yapabilirsiniz.

Uygulama yüklememiş kişiye BİMPARA gönderildiğinde giden ilk SMS bildirimi:
“300,00 TL BIMPARA aldiniz. Parçali kullanabilmek için http://onelink.to/bimpara'dan uygulamayi indirebilirsiniz. Tek kullanimlik ödeme kodu: 123456”

Kısmi kullanım sonrası kişiye giden SMS bildirimi:
“Tek kullanimlik islemden 100,00 TL BIMPARA’niz kaldi. Kalan tutari kullanabilmek için http://onelink.to/bimpara 'dan uygulamayi indirebilirsiniz.”

BİMPARA nedir, nasıl indirilir? İşte BİMPARA Kullanım Şartları ile ilgili etiketler BİM bimpara nedir bimpara nasıl indirilir bimpara kullanım şartları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.