BİM'de korona aşısı satılıyor mu?

BİM'de korona aşısı satışı yapılacağına dair sosyal medyada çıkan haber konusunda bir son dakika açıklaması geldi. Youtube üzerinden kısa sürede yayılan korona aşısı videosu kısa sürede sosyal medya gündeminde ilk sırada yer aldı.

Sosyal medyada koronavirüs aşısının BİM’de satılacağı iddiaları büyük yankı uyandırdı. Yayınlanan espirili video kısa sürede zirve yaparken BİM’den bu konuda bir son dakika açıklaması geldi.

BİM marketler zincirinden konu hakkında yapılan açıklamada; “Mağazalarımızda muhtelif Covid-19 aşıları satılacağına dair bir video sosyal medyada yoğun biçimde yer almaktadır. Reklamlarımızı başarılı bir şekilde taklit eden mizahi video, içeriği itibari ile yanıltıcı özelliktedir. Mağazalarımızda hiçbir biçimde aşı ya da herhangi bir ilacın satışı söz konusu değildir.” ifadelerine yer verildi.

BİM'de korona aşısı satılıyor mu?

BİM'de korona aşısı satılıyor mu? ile ilgili etiketler BİM korona aşısı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.