BİM'de 5L Sole Ayçiçek Yağları ile Toz Şekerde dev Salı indirimi! İşte BİM 2 Ağustos fiyat listesi

BİM marketlerde Salı gününde 5L Sole Ayçiçek Yağları ile Toz Şekerde indirimler devam ediyor. Artan döviz kurlarına rağmen BİM’e gelenler indirim fırsatlarından yararlanıyor. İşte, 2 Ağustos BİM fiyat listesi…

BİM marketlerde indirim şenlikleri 5L Sole Ayçiçek Yağları ve 5 kg Kristal Şafak Toz Şeker ile kaldığı yerden devam ediyor. Yaz ayının sonlarına doğru gelinirken artan döviz kurlarına karşın BİM’de yaşanan indirimler herkesi sevindiriyor.

BİM Salı indirimlerinde; Gillette Mach 3 Yedek Başlıklı Tıraş Makinesinden Jenny & Willy Bebek Bezi Çeşitlerine, Fairy Sıvı Bulaşık Deterjanından Nesquik Mısır Gevreğine ve Coca Cola Zero Gazlı İçeceğe kadar pek çok üründe indirim fırsatları yer alıyor.

BİM’de ayrıca; 5L Sole Ayçiçek Yağları 155 TL, 5L Biryağ Ayçiçek Yağları 190 TL, 5 kg Kristial Şafak Toz Şeker 104.90 TL ve 30’lu Bili Bili Koli Yumurtada 47.50 TL’den satılıyor.

BİM Sıvı Yağ Fiyatları 2 Ağustos

• 5L Biryağ Ayçiçek Yağı 190 TL
• 5L Sole Ayçiçek Yağı 155 TL
• 2L Sole Ayçiçek Yağı 59.68 TL
• 1L Sole Ayçiçek Yağı 39.22 TL

BİM Toz Şeker Fiyatları 2 Ağustos

• 5 kg Şafak Toz Şeker 104.90 TL

BİM Yumurta Fiyatları 2 Ağustos

• 30'lu Bili Bili Yumurta 47.50 TL

BİM'de 5L Sole Ayçiçek Yağları ile Toz Şekerde dev Salı indirimi! İşte BİM 2 Ağustos fiyat listesi ile ilgili etiketler BİM bim aktüel ürünler BİM indirimleri BİM fiyat listesi bim sıvı yağ bim ayçiçek yağı bim toz şeker
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.