BİM'de 5 lt Sole Ayçiçek Yağları ile Toz Şekerde dev Pazartesi indirimi! İşte BİM 18 Temmuz fiyat listesi

BİM marketlerde 5 lt Sole Ayçiçek Yağları ile 5 kg Şafak Toz Şekerde indirimler kaldığı yerden devam ediyor. Döviz kurlarında yaşanan dalgalanmaya rağmen BİM’de temel gıda ürünlerindeki indirimler dikkatlerden kaçmıyor. İşte, 18 Temmuz BİM fiyat listesi…

BİM marketlerde yeni haftada Pazartesi gününde 5 lt Sole Ayçiçek Yağları ile 5 kg Şafak Toz Şekerde indirim fırsatları sürüyor. Döviz fiyatlarındaki dalgalanmaya karşın BİM’de temel gıda ürünleri ile Sole Ayçiçek Yağları ve Toz Şekerdeki indirimler vatandaşların ilgisini çekiyor.

BİM’de Pazartesi indirimlerinde; 8 Bölmeli Çok Amaçlı Dolaptan Fakir Blender Setine, Bahçe Plaj Şemsiyesinden Naturalove Servis Setli Büyük Bambu İkram Tablasına, JBL C50 Kulaklıktan Fakir Erkek Bakım Setine kadar pek çok üründe fırsatlar yer alıyor.

BİM marketlerde Kurban Bayramı sonrasında; 5L Sole Ayçiçek Yağları 155 TL, 5L Biryağ Ayçiçek Yağları 190 TL, 5 kg Şafak Toz Şeker ise 104.90 TL’den satılıyor.

BİM Sıvı Yağ Fiyatları 18 Temmuz

• 5L Biryağ Ayçiçek Yağı 190 TL
• 5L Sole Ayçiçek Yağı 155 TL
• 2L Sole Ayçiçek Yağı 59.68 TL
• 1L Sole Ayçiçek Yağı 39.22 TL

BİM Toz Şeker Fiyatları 18 Temmuz

• 5 kg Şafak Toz Şeker 104.90 TL

BİM'de 5 lt Sole Ayçiçek Yağları ile Toz Şekerde dev Pazartesi indirimi! İşte BİM 18 Temmuz fiyat listesi ile ilgili etiketler BİM bim aktüel ürünler BİM indirimleri BİM fiyat listesi bim sıvı yağ bim ayçiçek yağı bim toz şeker
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.