BİM'de 5 lt Sole Ayçiçek Yağları ile Toz Şeker ve Çaykur'da çılgın Bayram indirimi! İşte BİM 26 Haziran fiyat listesi!

BİM marketlerde hafta sonunda 5 lt Sole Ayçiçek Yağları, 5 kg Kristal Toz Şeker ve 1 kg Çaykur’da dev indirimler sizleri bekliyor. Artan döviz kurlarıyla birlikte rakamları sabit tutmaya çalışan BİM’deki indirimler herkesi sevindiriyor. İşte, 26 Haziran BİM fiyat listesi…

BİM marketlerde hafta sonunda 25-26 Haziran tarihlerinde Kurban Bayramı öncesinde indirim fırsatları dikkat çekiyor. Döviz kurlarında yatay seyir devam ederken BİM’de özellikle 5 lt Sole Ayçiçek Yağları, 5 kg Kristal Toz Şeker ve 1 kg Çaykur’daki indirimler herkesi sevindiriyor.

Hafta sonunda BİM marketlerde; KUBA katlanabilir elektrikli bisikletten 8 bölmeli çok amaçlı dolaba, Xiaomi Redmi 9C cep telefonundan Relax musluklu çelik termosa, 16 jant bisikletten Fakir robot blender sete kadar pek çok üründe indirim yer alıyor.

BİM’de Pazar gününde; 5 lt Sole Ayçiçek Yağları 145 TL, 5 kg Toz Şeker 65.50 TL ve 1 kg Çaykur’da 26.50 TL’den reyonlarda satışa çıkıyor.

BİM Sıvı Yağ Fiyatları 26 Haziran

• 5 lt Biryağ Ayçiçek Yağı 165 TL
5 lt Sole Ayçiçek Yağı 145 TL
• 2 lt Sole Ayçiçek Yağı 59.68 TL
• 1 lt Sole Ayçiçek Yağı 39.22 TL

BİM Toz Şeker Fiyatları 26 Haziran

BİM marketlerde 5 kg toz şeker 65.50 lira.

BİM Çay Fiyatları 26 Haziran 

BİM marketlerde 1 kg Çaykur 26.50 lira.

BİM'de 5 lt Sole Ayçiçek Yağları ile Toz Şeker ve Çaykur'da çılgın Bayram indirimi! İşte BİM 26 Haziran fiyat listesi! ile ilgili etiketler BİM bim aktüel ürünler BİM indirimleri BİM fiyat listesi bim sıvı yağ bim ayçiçek yağı bim toz şeker bim çay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.