BİM'de 5 lt Sole Ayçiçek Yağları ile Şafak Toz Şekerde çılgın Cumartesi indirimi! İşte BİM 9 Temmuz fiyat listesi

BİM marketlerde 5 lt Sole Ayçiçek Yağları ile 5 kg Şafak Toz Şekerde dev Pazar indirimi yaşanıyor. Döviz kurlarındaki düşüşle beraber BİM’deki indirimler vatandaşları mutlu ediyor. İşte, 9 Temmuz BİM fiyat listesi…

BİM marketlerde indirimler Kurban Bayramı öncesinde kaldığı yerden devam ediyor. Döviz kurlarındaki düşüş fiyatları da etkilerken Ayçiçek Yağları ile Toz Şeker’deki indirimler BİM’den alışveriş yapan vatandaşları yakından ilgilendiriyor.

BİM’de Cumartesi indirimlerinde; 26 jant bisikletten Kumtel cam ankastre sete, Arnica köpüklü otomatik Türk kahve makinesinden Fakir buharlı ütüye, Kumtel kule tipi vantilatörden Piccolo Mondi Lüx minderli mama sandalyesine kadar pek çok üründe fırsat yer alıyor.

BİM marketlerde Cumartesi gününde; 5 lt Sole Ayçiçek Yağları 145 TL, 5 kg Şafak Toz Şekerde 104.90 TL’den satışa çıkıyor.

BİM Sıvı Yağ Fiyatları 9 Temmuz

• 5 lt Biryağ Ayçiçek Yağı 165 TL
• 5 lt Sole Ayçiçek Yağı 145 TL
• 2 lt Sole Ayçiçek Yağı 59.68 TL
• 1 lt Sole Ayçiçek Yağı 39.22 TL

BİM Toz Şeker Fiyatları 9 Temmuz

• 5 kg Şafak Toz Şeker 104.90 TL

BİM'de 5 lt Sole Ayçiçek Yağları ile Şafak Toz Şekerde çılgın Cumartesi indirimi! İşte BİM 9 Temmuz fiyat listesi ile ilgili etiketler BİM bim aktüel ürünler BİM indirimleri BİM fiyat listesi bim sıvı yağ bim ayçiçek yağı bim toz şeker
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.