BİM toz şeker aslında kaç kg? 5 kg toz şeker kaç kilo, ne kadar çıktı?

BİM'de satılan ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören sofraların vazgeçilmezlerinden olan toz şeker için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Vatandaşlar BİM'de satılan toz şekerin kaç kilo olduğunu sorgulama başladı.

BİM marketlerinde satılan toz şeker ürünü gündem oldu. Birçok kişinin hem hesaplı hem kaliteli olması nedeni ile tercih ettiği BİM marketlerindeki 5 kg toz şeker ölçüldü.

BİM toz şeker üstünde 5 kg yazmasına rağmen tartıda farklı oran çıkması vatandaşları şaşırttı. Herkesin merak ettiği BİM toz şeker aslında kaç kilo, 5 kg toz şekerin kaç kilo çıktığını sizler için derledik .

BİM toz şeker aslında kaç kilo? 5 kg toz şeker kaç kilo çıktı?

BİM marketlerinde satılan beyaz toz şeker fiyatı ile birçok kişinin tercihi oluyor. Yapılan bir tartım sonucu BİM toz şekerin aslında 4,686 kg çıkması vatandaşları şaşırttı.

BİM toz şeker aslında kaç kilo? 5 kg toz şeker kaç kilo çıktı?

BİM 5 kg toz şekerin aslında 4,686 kg nasıl çıktığı merak ediliyor. Makineler ile doldurulduğu düşünülen bu toz şekerlerde neden böyle bir hata verdiği merak ediliyor.

BİM toz şeker aslında kaç kilo? 5 kg toz şeker kaç kilo çıktı?

BİM marketleri 1995 yılında Mustafa Latif Topbaş, Cuneyd Zapsu tarafından kurulmuştur. Kendine özgü bir çok ürünü ile düşük fiyata iyi kalitede ürün satması ile bilinen BİM marketleri aktüel ürünleri ile gündem olmaktadır. Türkiye'nin neredeyse her yerinde bulunan BİM marketleri en büyük market zincirlerinden biri olmuştur. 

 

BİM toz şeker aslında kaç kg? 5 kg toz şeker kaç kilo, ne kadar çıktı? ile ilgili etiketler BİM toz şeker kaç kilo çıktı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.