BİM saat kaçta açılıyor, kapanıyor? BİM çalışma saatleri 2020

Son zamanlarda yaşansan salgın nedeniyle marketlere olan ihtiyaç artmıştır. Yoğunluk yaşanan marketlerden biri de BİM’dir. BİM market zincirleri 1195 yılında kurulan perakende şirketidir. Halkın alışveriş ihtiyaçlarını gidermek amacıyla kurulan bir markettir. BİM marketleri hakkında vatandaşlar saat kaçta açık olup olmadığını merak etmektedirler. Bim saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. Bim çalışma saatleri işte tüm detaylar…

Ülkemizde bulunan birçok market zinciri halkın ihtiyaçlarını gidermek için aktif olarak çalışmaktadır. 1995 yılından Mustafa Latif Topbaş tarafında kurulan bir market zincirdir. Ülkemizde 6012 tane mağazası bulunmaktadır. Vatandaşların her türlü yeme, içme, giyim, mutfak araç ve gereçleri, banyo ve tuvaletlerde bulunan ihtiyaçlardan kozmetik bölümüne kadar her türlü ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlayan bir market olmaktadır. Haftanın her günü, hafta içi başta olmak üzere hafta sonları da çalışma sunan bir market zinciridir. Ülkemizde birden fazla mağazalarını bulunan, hemen hemen Türkiye’deki her il ve ilçede Bim’ e rastlamanız mümkündür. Vatandaşlar gönül rahatlığı ile ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Vatandaşlar tarafından bim mağazasının çalışma saatlerini bilmek istiyorlar. En çok araştırılan konulardan birisi olan bim çalışma saatlerini haberimizde derledik.  Bim cumartesi günü açık mı? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. Bim iletişim bilgileri nelerdir? İşte detaylar. 

BİM SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

Marketler hakkında vatandaşlar saat kaçta açıldıklarını sorgulamaktadırlar. Bim marketleri şubeleri hafta içi her gün saat 09.00 da açılmaktadır. Cumartesi ve pazar günleri de saat 09.00 da açılıyor.

BİM SAAT KAÇTA KAPANIYOR?

Bim marketleri şubeleri hakkında saat kapanacağını bilmek isteyen vatandaşlar için şunu diyebiliriz ki; hafta içi her gün ve hafta sonu her gün saat 09.00 ve 21.00 saatleri arasında kapanmaktadır. Bu saatler arasında alıveriş ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. 

BİM CUMARTESİ GÜNÜ AÇIK MI?

Alışveriş ihtiyaçlarını gidermek için dışarıya çıkan vatandaşlar Bim marketleri hakkında vatandaşlar hafta sonları da açık olup olmadığı merak etmektedirler. Şöyle diyebiliriz ki haftanın her günü bim marketleri açık olmaktadır. Çalışma saatleri hakkında ise şunu diyebiliriz ki; Saat 09.00 ile 21:00 saatleri arasında bu marketler açık olmaktadır. 

BİM İLETİŞİM BİLGİLERİ

1995 yılından bu yana halka hizmet vermek ve her türlü ihtiyaçlarını gidermek amacıyla açılan BİM birleşik mağazaları hakkında iletişim bilgilerinden yaralanabilirsiniz. Her türlü talep ve isteklerinizde BİM birleşik mağazalarına ait müşteri hizmetleri numarası olan 0850 254 44 44 numarasını haftanın her günü arayabilirsiniz. Sizlere 7/24 hizmet imkânı sağlamaktadır. Bim birleşik mağazaları yurt içinde birçok yerde sizlere hizmet sunmaktadır. Bu firmanın hemen her il ve ilçede şubeleri bulunmaktadır. Bim birleşik mağazalarının adresi ile ve ilçeye göre değişiklik gösterir. Genel bir iletişim adresi olarak, şirketin genel müdürlük adresi sunulmaktadır. Bim birleşik mağazaları genel merkezi İstanbul Sancaktepe ’de şirketi bulunur. 

Adres şu şekilde olarak; Ebubekir Cad. No: 73 Sancaktepe 34887 İstanbul / Türkiye güzergahı üzerinde bulunur. Bim birleşik mağazaları adres bilgileri hakkında ise hangi şehirde hangi semte ikamet ediyor iseniz internet üzerinden o semti yazarak size yakın olan adrese gidebilirsiniz.

 Bim marketleri çalışma günleri genellikle hafta içi ve hafta sonu günlerinde 09.00-21.00 saatleri arasında açık olmaktadır. İnternet adresi iletişim bilgileri e posta adresi iletisim@bim.com.tr olarak bilinir. Merkeze ait telefon numarası 0216 564 03 03 ve 0216 311 79 78 numaralardır. 

 

BİM saat kaçta açılıyor, kapanıyor? BİM çalışma saatleri 2020 ile ilgili etiketler BİM Pazar Günü cumartesi market açılış kapanış çalışma saatleri günleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.