BİM Ramazan kolisi ne kadar 2020? İçinde neler var? Fiyatı nedir?

BİM Ramazan kolisi ne kadar 2020? 11 ayın sultanı Ramazan ayının yaklaşması ile birçok kişi Ramazan kolilerinin fiyatlarını ve içinde neler olduğunu merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. En çok tercih edilen market zincirlerinden biri olan BİM Market'in Ramazan'a özel hazırladığı kolileri merakla araştırılıyor. Peki, BİM Ramazan kolisi ne kadar 2020? İçinde neler var? Fiyatı nedir? Detaylar haberimizde...

BİM Ramazan kolisi ne kadar 2020 Hesaplı ve kaliteli alışverişin adreslerinden biri olan BİM Market, avantajlı ve kaliteli ürünleri ile hizmet vermeye devam ediyor. Oruç ibadetinin yerine getirildiği Mübarek Ramazan ayının yaklaşması ile BİM Market'in Ramazan ayına özel hazırlamış olduğu erzak kolisi merakla arama motorlarından araştırılmaya başladı. Ramazan kolilerinin ne kadar olduğu ve içinde hangi malzemelerin bulunduğunu sizler için araştırdık. Peki, BİM Ramazan kolisi ne kadar 2020? İçinde neler var? Fiyatı nedir? Detaylar haberimizde...

BİM MARKET RAMAZAN KOLİSİ NE KADAR?

BİM Market'in Ramazan kolisi ile ilgiili henüz bir bilgi paylaşılmamıştır. Ramazan kolileri paylaşıldığında haberimizde yer alacaktır. 

CARREFOURSA RAMAZAN KOLİSİ NE KADAR 2020?

Carrefour Klasik Ramazan Kolisi: 49,90 TL'dir.

Klasik Koli

CarrefourSA'nın Ramazan sofraları için özel olarak hazırladığı kolilerden biri olan Klasik Koli, çekirdek aile sofralarınız için temel ihtiyaçları barındırıyor. Bakliyattan sıvı yağa, makarnadan yemek sonrası çaya kadar geniş ürün yelpazesi ile lezzetli sofralar hazırlamanıza yardımcı olan ürünler, CarrefourSA Klasik Ramazan Kolisi'nde sizleri bekliyor.

Klasik Koli, zamandan ve fiyattan tasarruf etmeniz için size özel hazırlanmış bir paket içerisinde sunuluyor. Aşağıda malzeme detaylarını bulabileceğiniz ve lezzetli sofralar hazırlamanıza imkan sağlayan Klasik Ramazan Kolisi’ni CarrefourSA güvencesiyle tek tıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA Klasik Ramazan Kolisi İçeriği:

Safya Ayçiçek Yağı 1 lt
Baharım Osmancık Pirinç 1 kg
Tat Kırmızı Mercimek 1 kg
Duru Başbaşı Bulgur 1 kg
Torku Küp Şeker 750 g
Ofçay Binbirdem Harman Çayı 500 g
Sinangil Buğday Unu 1 kg
Filiz Burgu Makarna 500 g
Tat Domates Salçası 430 g
Billur İyotlu Sofra Tuzu 750 g
Mizim Mutfak Mercimek Çorbası 54 g
Bizim Mutfak Tavuk Bulyon 6'lı
Keton Sakızlı Muhallebi 150 g
Pepsi Twist Kola 1 lt
Lipton Soğuk Çay Şeftali 1 lt

Carrefour Süper Ramazan Kolisi: 79,90'dır.

Süper Koli

Ramazan ayında iftar sofralarınıza lezzet katacak yemeklik malzemeler ile zamandan ve fiyattan büyük oranda tasarruf etmeniz için CarrefourSA Süper Ramazan Kolisi sizleri bekliyor. Ramazan ayında kurulan iftar sofraları kolay kolay unutulmaz, güzelliği bir hayli akılda kalıcıdır. Süper Ramazan kolisi size yıllar sonra dahi hatırlanacak, güzel ve lezzetli sofralar kurma imkanını da beraberinde getiriyor.

Bakliyattan sıvı yağa, şeker ve tuzdan çay ve kahveye, gazlı içeceklerden misafirlerinize yemek sonrası ikram edebileceğiniz tatlıya kadar birçok seçeneğin sunulduğu zengin içerikli koliyi CarrefourSA güvencesiyle tek tıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA Süper Ramazan Kolisi İçeriği:

Safya Ayçiçek Yağı 1 Adet

Baharım Osmancık Pirinç 1 kg

Tat Kırmızı Mercimek 1 kg

Torku Pilavlık Bulgur 1 kg

Torku Küp Şeker 750 g

Ofçay Binbirdem Harman Çayı 500 g

Kocatepe Türk Kahvesi 100 g

Sinangil Buğday Unu 1 kg

Arbella Burgu MAkarna 500 g

Tat Domates Salçası 850 g

Duru Haşlanmış Fasulye 850 g

Yurt Haşlanmış Nohut 800 g

Billur İyotlu Sofra Tuzu 750 g

Marmara Birlik Sİyah Zeytin 200 g

Helsan Helva 200 g

Ülker Çokokrem 180 g

Bizim Mutfak Mercimek Çorbası 54 g

Bizim Mutfak Tavuk Bulyon 6'lı

Bizim Mutfak Kakaolu Puding 100 g

Pepsi Twist Kola 1 lt

Yedigün Portakal 1 lt

Lipton Soğuk Çay Şeftali 1 lt

GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.