BİM Polosmart akıllı tartı neler yapıyor? Fiyatı ne kadar?

Polosmart akıllı tartı neler yapıyor? BİM marketlerde bu hafta satılacak olan Polosmart akıllı tartı merak konusu oldu. Bluetooth teknolojisi sayesinde akıllı telefonlarla eşleştirilerek kullanılabilen Polosmart akıllı tartı pek çok fonksiyonları da bünyesinde barındırıyor. Peki, Polosmart akıllı tartı fiyatı ne kadar? İşte detaylar…

Polosmart Bodysmart akıllı tartı, vücut ağırlığınızı ve diğer değerlerinizi düzenli olarak takip edebilmeniz için ideal ürünler arasında yer almaktadır. Mobil uygulama desteği sayesinde vücudunuza ait farklı değerlerin ölçümünü kayıt altında tutabilmenizi ve gelişiminizi görmenizi sağlayan Bodysmart akıllı baskül, 8 farklı kullanıcıya kadar uygulama desteği sağlayarak kendiniz ve sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz bir üründür.

Vücut Değerlerinizi Düzenli Şekilde Takip Edin

Vücut ağırlığının yanı sıra yağ, kemik ve kas yüzdelerinin ölçümünü gerçekleştiren baskül, detaylı vücut analizi sayesinde sizi yönlendirerek ideal vücuda sahip olmanızı kolaylaştırır. Bluetooth teknolojisi sayesinde akıllı telefonlarla eşleştirilerek kullanılan Bodysmart akıllı baskül, uygulama üzerinden anlık ölçüm değerleri ve geçmiş ölçüm takiplerinin görüntülenmesini sağlar.

Kullanışlı Bodysmart Akıllı Baskül Özelliklerini Keşfedin

Farklı vücut değerlerinin ölçümünü yapabilen Polosmart akıllı baskül, sağlığınızı kontrol altında tutmanıza yardımcı olur.

8 kullanıcıya kadar eşleştirilebilen akıllı uygulama sayesinde anlık değerlerinizi görebileceğiniz gibi kaydedilen geçmiş ölçümlere de ulaşabilirsiniz.

İşaretlenmiş ayak bölümleri ve tasarımı sayesinde kolay kullanım özelliğine sahiptir.
Vücut değerlerinizi akıllı uygulama üzerinden sosyal paylaşım platformlarında yayınlayabilir veya dilediğiniz kişiye direkt olarak gönderebilirsiniz.

Vücut geliştirme ve diyet programlarınızın daha verimli olması için farklı değerlere ulaşım sağlayabilirsiniz.

Polosmart Bodysmart Akıllı Baskül Özellikleri

Ürün Tipi: Akıllı Vücut Analiz Baskülü.
Ölçüm Türü: Ağırlık, Yağ, Kemik, Kas.
Akıllı Uygulama Desteği: Android, IOS.
Maksimum Kullanıcı: 8 Kullanıcıya Kadar.
Bağlantı Türü: Bluetooth
Akıllı Yaşam Alanları İçin Polosmart

Türkiye merkezli teknoloji ürünleri üreticisi Polosmart, kullanıcı ihtiyaçlarını başarılı bir şekilde karşılayan yüksek teknolojili ve kullanışlı ürünleri sayesinde tercih edilir. Elektronik aksesuarlardan teknolojik kişisel bakım aletlerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan marka, farklı ihtiyaçlar için modern çözümler sunar.

BİM Polosmart akıllı tartı neler yapıyor? Fiyatı ne kadar? ile ilgili etiketler Polosmart Polosmart akıllı tartı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.