BİM PlayStation 4 ne zaman gelecek?

BİM marketlere uygun fiyata PlayStation 4 geliyor haberi oyun severleri oldukça heyecanlandırdı. 5 Mart aktüel kataloğu çerçevesinde yer alan PS4’ün ilerleyen zamanlar içerisinde BİM’de satışa çıkması bekleniyor. Peki, BİM’den PlayStation 4 alınır mı?

Şu esnalarda eğer ki PlayStation 4 Slim almayı düşünüyorsanız sakın ola acele etmeyin. 5 Mart tarihinden geçerli olmak üzere BİM’de PlayStation 4 satışa çıkıyor. Hem de 1 TB’lık konsolda. BİM PS4 Slim fiyatı ne kadar, kaç TL?

PlayStation 4 Slim modeli mevcut modele kıyasla daha bir ince gövdeyle karşımıza çıkıyor. Slim model orijinal PlayStation 4’ten yüzde 30 daha ince ve yüzde 16 daha hafif durumda. Yuvarlatılmış kenarları ve mat görünümü ile göze daha hoş gelen modelde HDR özelliği de bulunmakta.

PS4 Slim bu sayede canlı ve parlak renk kalitesini de beraberinde sizlere sunuyor. PlayStation 4 Slim modelinde 8 çekirdekli AMD Jaguar x86-64 işlemci, 8 GB RAM ve AMD Radeon 1.84 TFLOP grafik işlemci yer alıyor. İki adet USB 3.0, HDMI 2.0a ve Bluetooth 4.0 konsolun bağlantı noktaları arasında.

BİM PlayStation 4 ne zaman gelecek?

DualShock 4 oyun kumandasının üzerinde analog çubuklarının üstündeki bölgeye konumlandırılmış, dokunmaya duyarlı bir izleme dörtgeni bulunuyor. Daha kısa ve sağlam yapıdaki analog çubuklar da kumanda da yer alıyor. Kumanda tam dolu pille 8 saate varan kullanım imkanı sağlıyor.

Konsol, ultra hızlı özel işlemciler ve 8 GB yüksek performanslı sistem belleğiyle ön planda yer alıyor. PS4 Slim, kullanıcıların tercihlerini de öğrenebiliyor. Oyuncular ayrıca arkadaşları tarafından paylaşılan oyun bilgilerini görebiliyor, arkadaşlarının oynadıkları oyunları kolaylıkla izleyebiliyor ya da oyun, dizi ve film gibi önerilen içerik hakkında bilgi edinebiliyor.

BİM PlayStation 4 Slim Fiyatı Ne Kadar, Kaç TL?

BİM PlayStation 4 Slim 1 TB – 3.299 TL

BİM PlayStation 4 ne zaman gelecek? ile ilgili etiketler BİM BİM PlayStation 4 BİM PS4 Slim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.