BİM online alışveriş var mı? BİM eve sipariş getiriyor mu? Evinizden Sipariş Verebileceğiniz Sanal Market Uygulamaları

Bim online alışveriş var mı? Türkiye'nin en büyük gıda zincirlerinden olan BİM eve sipariş getiriyor mu merak ediliyor. Pandemi sonrası birçok market zinciri, online alışverişe geçmişti.

Koronavirüs salgını sonrası tüm marketler online alışverişe başlama kararı alarak birer birer eve sipariş götürmeye başladılar. BİM online alışveriş var mı, eve sipariş getiriyor mu?

BİM ONLİNE ALIŞVERİŞ VAR MI?

Eve sipariş verebileceğiniz en popüler sanal marketleri ve ihtiyaçlarınızı daha hızlı giderebileceğiniz bazı alternatif uygulamaları sizin için inceledik.

MİGROS SANAL MARKET

Web sitesi ve telefonunuza indirebileceğiniz uygulaması üzerinden sipariş verebileceğiniz Migros Sanal Market’te bir süpermarkette aradığını her şeyi bulmak mümkün. Tüm ihtiyaçlarınızı sanal sepetinize ekledikten sonra ödemeyi kredi kartı ile gerçekleştiriyorsunuz, teslimat günü ve saati seçiyorsunuz, tüm ürünler kapınıza kadar getiriliyor. Ancak hatırlatmakta fayda var, çok yoğun bir şekilde sanal market alışverişi yapılan sosyal izolasyon günlerinde Migros’un uygulamasında uygun bir teslim tarihi bulmak da epey zorlaştı. Yeni teslim tarihleri ve saatleri her gün, saat gece yarısını geçtiğinde yenileniyor. Tam o sırada bilgisayar ya da telefon başında hazır olursanız siparişinizi tamamlayabilirsiniz.

CARREFOURSA ONLINE

CarrefourSA Online, en çok tercih edilen sanal market uygulamalarından bir diğeri. Bölgelere göre 4-6 gün sonrasına teslim gerçekleştirebiliyorlar ve yeni tarihlerini gece yarısından sonra seçime açıyorlar. Teslimatınız marketin araçları vasıtasıyla size ulaştırılıyor.

Online market alışverişlerine koronavirüs etkisi - Digital Age

A101

A101’in de market ihtiyaçlarınız için online satışı mevcut. Ancak CarrefourSA ve Migros’un aksine buradan yaptığınız alışverişler size kargo ile gönderiliyor. Normalde birkaç gün içinde siparişiniz evinize ulaşıyor, ancak bu günlerde kargolama süresi 6-7 gün arasında değişiyor. 

İSTEGELSİN

İstegelsin’i sadece online satış yapan bir süpermarket olarak düşünebilirsiniz. Ürün çeşitliliği oldukça fazla olan İstegelsin’de alışveriş sepetinizi dolduruyorsunuz ve tıpkı Migros Sanal Market ya da CarrefourSA Online gibi, önünüzdeki 3 gün içinde uygun teslimat tarihi ve saatini seçebiliyorsunuz.

TAZEDİREKT

TazeDirekt birçok gıda ihtiyacınızın doğal ve organik alternatiflerini bulabildiğiniz, oldukça tercih edilen bir platform. Fiyatları oldukça makul ürünler de bulabileceğiniz Taze Direkt’in avantajı ise Türkiye’nin her yerinden sipariş verebiliyor olmanız. Kahvaltılık, bakliyat, süt, yoğurt gibi temel gıda ihtiyaçlarınız birkaç gün içinde kargoya veriliyor ve size ulaştırılıyor.

GETİR

Getir uygulaması acil ihtiyaçlarınız için en kullanışlı uygulamalardan bir tanesi. Yemek yaparken bir malzemenin eksik olduğunu fark ettiğinizde bile birkaç dakika içinde siparişiniz evinize geliyor. Bu yoğunluk sürecinde bile Getir’de hala birçok temel ihtiyacınızı bulabiliyorsunuz. 

YEMEKSEPETİ BANABİ

Yemeksepeti uygulamasının içinde yer alan BanaBi üzerinden market siparişi verebiliyor ve tıpkı Getir’e benzeyen bir sistemle dakikalar içinde ürünlerinizi kapınızdan teslim alabiliyorsunuz. Temel gıda, atıştırmalık, sebze meyve, ev temizlik ürünleri gibi başlıklar altında bir süpermarkette bulabileceğiniz birçok şeyi BanaBi üzerinden sipariş verebilirsiniz.

BİM online alışveriş var mı? BİM eve sipariş getiriyor mu? Evinizden Sipariş Verebileceğiniz Sanal Market Uygulamaları ile ilgili etiketler BİM online alışveriş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.