BİM Market Uygulaması Nedir? Nasıl İndirilir?

BİM online market uygulamasını kullanıma sundu. "BİM Market" olarak başlatılan uygulamayla birlikte müşteriler BİM ürünlerine internetten de ulaşabiliyor. Pekik BİM Market Uygulaması nedir, nasıl indirilir?

BİM Aktüel ürünlerine artık BİM Market uygulaması üzerinden erişebileceksiniz. Türkiye'nin en büyük ağına sahip zincir marketlerinden BİM e-ticaret sektörüne de girdi. Market alışverişlerinin de artık internet üzerinden yapıldığı bu dönemde BİM Market uygulaması ile müşterilerine birçok fırsat sunuyor.

BİM Market Uygulaması Nedir?

"Müjde! BİM Cebinizde" sloganıyla duyurulan BİM Market mobil uygulama sayesinde birçok ürünün satışı online olarak gerçekşleştirilecek. BİM Aktüel ürünlerinin de incelenebileceği BİM Market uygulamasında şu an için sadece beyaz eşya ve elektronik ürün satışı yapılıyor.

Her Cuma yeni ürünlerin ekleneceği mobil uygulamada kredi kartına taksit imkanı da sunuluyor.

BİM Market

BİM Market Uygulaması Nasıl İndirilir?

Türkiye'deki birçok zincir market online alışveriş imkanı sunuyor. BİM Market uygulaması ile de ürün satışına başladı. BİM Market uygulaması android ve Apple Store'dan indirilebiliyor.

BİM MARKET ANDROİD İNDİR

BİM MARKET APPLE STORE İNDİR

BİM Market Uygulaması Nedir? Nasıl İndirilir? ile ilgili etiketler BİM bim market uygulaması nedir bim market nasıl indirilir bim market indir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.