BİM Cuma öğle arası saatleri! 30 Ekim Cuma saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor?

BİM Cuma öğle arası saatleri! A101, BİM, ŞOK marketler vatandaşlara sundukları aktüel ürünler indirimleri ile haftanın 7 günü hizmet vermeye devam ediyor. Peki, A101, BİM, ŞOK marketler 30 Ekim Cuma saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor? İşte detaylar...

A101, BİM, ŞOK marketler Cuma çalışma açılış saatleri! Vatandaşlar tarafından sunuş oldukları indirimler ile her daim kullanılan A101, BİM, ŞOK marketler zincirleri haftanın 7 gününde de hizmetlerine aralıksız devam etmekte. Ülkemizde en çok tercih edilen marketlerden olan A101, BİM, ŞOK'un 30 Ekim Cuma gününde saat kaçta açılıp, saat kaçta kapandığı ve çalışma açılış saatleri araştırılmakta. A101, BİM, ŞOK marketler 30 Ekim Cuma saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor?

A101, BİM, ŞOK SAAT KAÇTA AÇILIYOR, SAAT KAÇTA KAPANIYOR?

A101, BİM, ŞOK marketler zinciri haftanın 7 gününde vatandaşlara hizmetine aralıksız devam ederek sabah saat 09.00'da açılıyor ve akşam saat 21.00'da kapanıyor ve hizmetini sonlandırıyor. Haftada sadece Cuma günleri hariç öğle arası vermeyen A101, BİM, ŞOK marketler zinciri Cuma namazı nedeni ile 1 saat süresince kapalı kaldıktan sonra saat 14.00'da tekrardan açılıyor ve hizmetine devam ediyor.

A101, BİM, ŞOK ÇALIŞMA AÇILIŞ SAATLERİ!

A101, BİM, ŞOK marketler zinciri çalışma saatleri 09.00-21.00 olarak belirlenmiştir.

 

BİM Cuma öğle arası saatleri! 30 Ekim Cuma saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor? ile ilgili etiketler A101 BİM şok çalışma saatleri Açılış saatleri
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.