BİM CEO'suna çok sert tepki! “Senin tüm BİM mağazalarındaki ekmeği keseriz”

Türkiye ekmek üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Murat Kavuncu fahiş fiyat eleştirilerinin odağındaki BİM CEO'su Galip Aykaç'ın MHP'yi sert sözlerle hedef almasına tepki göstererek, “Senden hızlı bir şekilde özür ve açıklama bekliyoruz. Senin tüm BİM mağazalarındaki ekmeğini keserim senin" dedi.

BIM Marketler zincirinin CEO'su Galip Aykaç'ın, başta MHP lideri Devlet Bahçeli olmak üzere, bazı çevrelerden kendilerine yönelik gelen eleştirileri yanıtlarken kullandığı üslup tepkilere neden oldu. Türkiye ekmek üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Murat Kavuncu da yaptığı açıklamayla, Galip Aykaç'ı sert bir şekilde eleştirdi.

Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyon Başkanı Murat Kavuncu’dan BİM CEO’su Galip Aykaç’a cevap

"BRE AHLAKSIZLAR" DEMİŞTİ

Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı ve BİM İcra Kurulu Üyesi olan Galip Aykaç “Bize bakarak ya bir tuğla da ben koyayım bu binanın temel taşına demeyen, bir tane dikili ağacı olmayan insanlar sizlere ve bizlere bu yakıştırmayı yapıyorlar. Bre ahlaksızlar, bre densizler sizlere bundan sonra sizin tonunuzda cevap vereceğim bilesiniz.” demişti.

 

BİM CEO'suna çok sert tepki! “Senin tüm BİM mağazalarındaki ekmeği keseriz” ile ilgili etiketler BİM
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.