BİM 25. yıl kutlaması hediye çeki gerçek mi? Dolandırıcılardan inanılmaz yöntem

2021 yılında BİM 25. yıl kutlaması hediye çeki iddiaları sosyal medyada geniş yer buldu. BİM marketlerden alışveriş yapan müşteriler akıllı cep telefonlarına gelen hediye çeki mesajlarının doğruluğunu kontrol etmeye başladı. Peki, BİM 25. yıl kutlaması hediye çeki gerçek mi?

BİM 25. yıl kutlaması hediye çeki iddiaları alışveriş yapan müşteriler arasında sıklıkla konuşulmaya başlandı. Birçok müşterinin cep telefonlarına gelen ‘Hediye çeki kazandınız’ mesajı kafaların karışmasına sebebiyet verdi. Bu işin doğruluğunu araştırmaya başlayanlar arasında ‘Hediye çeki gerçek mi’ sorularının yanıtı merak konusu oldu.

BİM 25. YIL KUTLAMASI HEDİYE ÇEKİ MESAJI DOĞRU MU?

Son günlerde en çok merak edilenler arasında yer alan BİM 25. yıl hediye çeki bir kez daha gündem oldu. BİM’den yapılan son dakika açıklamasına göre; bu içerikle gönderilen mesajların doğruluk payı olmadığı bu ve bunun gibi haberlere kendilerinin açıklama yapmaması durumunda kesinlikle itibar edilmemesi gerekliliğinin altı çizildi.

BİM 25. yıl kutlaması hediye çeki gerçek mi? Dolandırıcılardan inanılmaz yöntem

Dolandırıcıların BİM marketler adına gönderdikleri ‘BİM’den 300 TL değerinde hediye çeki kazandınız. 24 saat içerisinde müşteri hizmetlerini arayınız. 0888298****’ mesajını EFM adlı SMS servisinden gönderdikleri ortaya çıktı.

Bu konuda kesinlikle ‘Cep telefonu kazandınız’ ya da ‘Hediye çeki kazandınız’ gibi SMS mesajlarına asla itibar edilmemeli ve en yakın polis merkezine giderek şikayette bulunmaları istendi.

BİM 25. yıl kutlaması hediye çeki gerçek mi? Dolandırıcılardan inanılmaz yöntem ile ilgili etiketler BİM BİM hediye çeki
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.