Bilyoner.com hakkında... Sahibi kim?

Bilyoner.com, Türkiye'nin ilk online şans oyunları platformudur. %55 Çukurova Holding, %25 Intralot, %20 Teknoloji Holding ortaklıkları ile kurulmuştur. 2013 yılından beri ortaklık yapısı %50 Tek Elektronik A.Ş. ve %50 Intralot şeklindedir. Gün içerisinde pek çok kişi tarafından ziyaret edilen Bilyoner.com hakkında araştırmalar yapılıyor. İşte, Bilyoner.com hakkında bilgi! Sahibi kim? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Bilyoner İnteraktif Hizmetler A.Ş., 26 Mart 2004 tarihinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve 6 Aralık 2006 tarihinde Milli Piyango Genel Müdürlüğü ile imzalanan sözleşmelerle Türkiye'nin ilk elektronik şans oyunları platformu olmuştur. İşte, Bilyoner.cok hakkında bilgi! Sahibi kim? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Bilyoner.com hakkında... Sahibi kim?

Bilyoner İnteraktif Hizmetler A.Ş., 26 Mart 2004 tarihinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve 6 Aralık 2006 tarihinde Milli Piyango Genel Müdürlüğü ile imzalanan sözleşmelerle Türkiye'nin ilk elektronik şans oyunları platformu olmuştur.

Bilyoner.com, Spor Toto oyunları ve Milli Piyango oyunlarını oynatma hakkına sahip olan Bilyoner İnteraktif Hizmetler A.Ş.'nin markasıdır.

Ortaklık yapısı %50 Intralot ve %50 Tek Elektronik A.Ş.'den oluşmaktadır.

ORTAKLIKLAR

INTRALOT S.A.

Merkezi Yunanistan'da bulunan Intralot; entegre oyun sistemleri ve bunu takiben oyun dizaynı, geliştirmesi, operasyonu ve desteklemesi konularında uzmanlaşmıştır. Avrupa, Ortadoğu, Kuzey ve Güney Amerika ve Afrika'da birçok projeye imza atmış olan şirket, Dünya Piyango pazarı tedarikçi firmaları arasında 3. sıraya oturmuş durumdadır. İştirakleri arasında, Betting Company SA. ve Instant Lottery SA. adlı sabit ihtimalli bahis ve hemen kazan-piyango konusunda hizmet veren şirketler bulunmaktadır.

TEK ELEKTRONİK

Tek Elektronik A.Ş., bir Hitay Holding A.Ş. kuruluşudur. Hitay'ın halihazırda, girişimci ruhunu yansıtan bilgi teknolojileri, ödeme sistemleri, online araştırma, güvenlik teknolojileri ve online şans oyunları sektörlerinde yatırımları bulunmaktadır. Hitay'ın şu anki portföyünde bulunan şirketler arasında Türkiye'nin lider saha hizmetleri ve sistem entegrasyon şirketi Teknoser; 1.2 milyonun üzerinde kayıtlı üyesiyle Türkiye'nin en büyük online araştırma şirketi DORinsight ve bünyesinde faaliyet gösteren izinli veritabanı Napolyon.com; Türkiye perakende pazarına özel, verimlilik artışına odaklanan stok, kampanya ve ödeme sistemleri çözümleri sunan şirketi 2nokta; güvenlik teknolojileri çözümleri sunan Exim ile Türkiye'nin ilk ve lider yasal online spor ve şans oyunları platformu Bilyoner.com bulunmaktadır.

Bilyoner.com hakkında... Sahibi kim? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.