Bilsen Pirpor bulundu mu? Müge Anlı'da aranan Bilsen Pirpor'u kim öldürdü?

Müge Anlı’da kayıp olarak aranan Bilsen Pirpor olayı hakkında araştırmalar devam ediyor. 69 gündür kayıp olan ve kimliği belirsiz bir kadın cesedi bulunduğunun haberi üzerine vatandaşlar, Bilsen Pirpor öldü mü sorusuna yanıt arıyor. Peki, Bilsen Pirpor bulundu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 69 gündür kayıp olan Bilsen Pirpor aranıyor. Bulgaristan Göçmeni olan 58 yaşındaki Bilsen Pirpor, 7 yıl önce eşini kaybetmiş ve bir sabah "eşim beni çağırıyor" diyerek evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

Bilsen Pirpor Öldü Mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dünkü bölümünde, dövmeli bir kadın cenazesi bulunduğu ve otopsiye gönderildiği açıklanmıştı. Müge Anlı bugünkü programda otopsi sonucunu açıklayarak 69 gündür kayıp olarak aranan Bilsen Pirpor'ün öldüğünü söyledi.

Bilsen Pirpor Olayı Nedir?

Bulgaristan Göçmeni 58 yaşındaki Bilsen Pirpor, 7 yıl önce eşini kaybetmiş ve bir sabah "eşim beni çağırıyor" diyerek evden çıktığı ve bir daha haber alınamadığı bildirildi.

En son 21 Ağustos 2021 tarihinde annesi ile telefon görüşmesi yaptığı ve o tarihten itibaren haber alınamadığı belirtildi. Kırklareli Lüleburgaz' da Birlikte yaşadığı imam nikahlı eşi olan Yüksel Yıldırım' ın annesi, aileye şunları söylediği iddia edildi.

"Bilsen rüyasında eski kocası Remzi' yi görmüş. Remzi beni çağırıyor" diyerek evden ayrıldı". Evden ayrıldığı gün ise pasaportu ve parçalanmış telefonu yolda bulunuyor. Pasaportu aileye teslim edildiği fakat parçalanmış telefonun ise verilmediği iddia ediliyor.

Bilsen Pirpor bulundu mu? Müge Anlı'da aranan Bilsen Pirpor'u kim öldürdü? ile ilgili etiketler Müge Anlı Bilsen Pirpor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.