BİLSEM sınav sonuçları açıklandı mı 2020? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı!

BİLSEM sınav sonuçları açıklandı mı 2020? Özel yetenekli öğrencilerin eğitim aldığı BİLSEM sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sınava katılım sağlayan birçok öğrenci tarafından merak edilip arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. Grup tarama sınavları yaklaşık 3.5 ay sürdü. Peki, BİLSEM sonuçları açıklandı mı 2020? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Detaylar haberimizde...

BİLSEM sınav sonuçları açıklandı mı 2020? BİLSEM sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı öğrenciler tarafından sıklıkla araştırılan konulara arasında yer almaya devam etmektedir. 2019-2020 alımlarında öğrencilerin yetenek alanlarına göre aday gösterilme işlemleri 25 Kasım ve 6 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştirmişti. BİLSEM adayları 4 Ocak’tan itibaren 15 Mart haftasına kadar her hafta sonu grup tarama testine girmişlerdi. Peki, BİLSEM sınav sonuçları açıklandı mı 2020? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Detaylar haberimizde...

AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı! İşte AÖF sınav belgesi ve AÖF ...

BİLSEM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Sınavların sona ermesinin ardından BİLSEM bireysel sınav sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi olan www.meb.gov.tr adresi üzerinden ilan edilecek ve öğrenci kimlik numarası ile sonuç sorgulaması yapılabilecek. Bu sınavın sonuçları ise 22 Nisan tarihinde açıklanacak.

BİREYSEL DEĞERLENDİRME SINAVI NE ZAMAN?

Bireysel değerlendirme sınavı ise 1 Haziran-28 Ağustos tarih aralığında gerçekleşeceği açıklanmıştı. Bu sınavın sonuçları ise 4 Eylül 2020 tarihinde açıklanacak.

TEOG kalkmadı, şekli değişti' – Sözcü Gazetesi

BİLSEM NEDİR?

Bilim ve sanat merkezleri (BİLSEM); örgün eğitim kurumlarına devam eden ve genel zihinsel yetenek, görsel sanatlar veya müzik yetenek alanlarında özel yetenekli olarak tanılanan öğrencilere, yeteneklerini geliştirerek kapasitelerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla destek eğitim vermek üzere açılan özel eğitim kurumlarıdır.

Özel yetenekli öğrencilere kendi potansiyellerini anlamaları, kendilerine ve topluma katkıda bulunabilmeleri için okullarda verilen eğitimi zenginleştiren ve farklılaştıran bir eğitim programı sunan bilim ve sanat merkezleri 81 ilde hizmet vermektedir.

 

BİLSEM sınav sonuçları açıklandı mı 2020? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! ile ilgili etiketler MEB 2020 22 Nisan 21 Nisan Öğrenci bilsem sınav sonuçları sorgulama ekranı sonuçlar açıklandı mı sonuç sorgulama ekranı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.