Billur Kalkavan'ın cenaze töreni bilgileri netleşti

Akciğer kanseriyle mücadele ettiği sırada vücudunda gelişen mantar enfeksiyonu nedeniyle hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın cenaze töreni bilgileri belli oldu. 59 yaşında vefat eden Billur Kalkavan, 17 Ekim Pazartesi günü ailesi, sevenleri ve yakınları tarafından son yolculuğuna uğurlanacak.

Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan dün tedavi gördüğü Koç Üniversitesi Hastanesi'nde, kemoterapi sırasında vücudunda gelişen mantar enfeksiyonu nedeniyle vefat etti. 6 aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden oyuncu dün sabaha karşı yaşamını yitirdi. Billur Kalkavan'ın ölümü sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Ünlü oyuncunun cenaze programı detayları belli oldu.

billur kalkavan

YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK


Billur Kalkavan'ın cenaze törenine ilişkisin Instagram sayfasından yapılan paylaşımda "Cenazemiz 17.10.2022 Pazartesi günü, ikindi namazını müteakiben, Zincirlikuyu Camisinde kılınacak cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecektir" ifadelerine yer verildi.

Billur Kalkavan'ın cenaze töreni bilgileri netleşti

BİLLUR KALKAVAN KİMDİR?

İstanbul Beylerbeyi'nde 2 Kasım 1962'de doğan Billur Kalkavan, liseyi Amerika'da tamamladıktan sonra UCLA Üniversitesinden psikoloji dersleri aldı. Sinemadaki ilk rolünde, 1969 tarihli "Ayrı Dünyalar adlı" filmde, Erol Taş'ın canlandırdığı kötü adam tarafından fidye için kaçırılan bir çocuğa hayat verdi.

1980'li yıllardan itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2011 senesinde ise reklam projesinde yer aldı. 2011 yılında HTV kanalında bir program yaptı.

2012'de ise TV8'de Kenya'da yapılan Trophy Türk adlı yarışma programında yarışmacı olarak yer aldı.

 

Billur Kalkavan'ın cenaze töreni bilgileri netleşti ile ilgili etiketler Billur Kalkavan cenaze vefat cenaze töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.