Bill Murray’e 'uygunsuz davranış' suçlaması! Rol aldığı “Being Mortal” filminin çekimleri durduruldu

71 yaşındaki Amerikalı komedyen ve oyuncu Bill Murray, “Being Mortal” filminin çekimleri sırasında uygunsuz davranışta bulunduğu gerekçesiyle suçlandı. Yaşanan olay üzerine filmin çekimleri durduruldu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...

Bill Murray ikinci kez 'uygunsuz davranış' suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Geçen hafta yapılan şikayet üzerine konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. Suçlama nedeniyle ünlü oyuncunun rol aldığı “Being Mortal” filminin çekimleri durduruldu. Murray’ın filme devam edip etmeyeceği ise henüz belli değil.

Atul Gawande’nin 2014 yılında çıkan kitabı “Being Mortal: Medicine and What Matters in the End”den uyarlanan filmde Murray’ın yanı sıra Aziz Ansari, Seth Rogen ve Keke Palmer oynuyor. Ansari aynı zamanda filmin de yönetmeni.

Bill Murray’e 'uygunsuz davranış' suçlaması! Rol aldığı “Being Mortal” filminin çekimleri durduruldu


Soruşturmanın, daha önce 2023’te gösterime gireceği açıklanan filmin çıkış tarihini etkileyip etkilemeyeceği netlik kazanmadı.

DAHA ÖNCE DE 'UYGUNSUZ DAVRANIŞ'LA SUÇLANMIŞTI

Olay, Murray’ın setlerde uygunsuz davranış nedeniyle aldığı ilk suçlanma değil. Oyuncu “Charlie's Angels” film setinde de Lucy Liu ile benzer bir durum yaşamıştı.

 

Bill Murray’e 'uygunsuz davranış' suçlaması! Rol aldığı “Being Mortal” filminin çekimleri durduruldu ile ilgili etiketler soruşturma Being Mortal Bill Murray uygunsuz davranış
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.