Bill Gates'ten 2 büyük felaket senaryosu

Microsoft'un kurucusu Bill Gates koronavirüsten daha büyük küresel felakete yol açacak 2 felaket senaryosunu açıkladı. ABD'li milyarder, küresel iklim değişikliğinin ve biyoterörün koronavirüsten çok daha fazla can kaybına neden olabileceğini söyledi.

Koronavirüs salgını çıkmadan yılar önce küresel bir salgın olabileceği uyarısı yapan Microsoft'un kurucusu Bill Gates 2 büyük küresel felaket tahminini açıkladı. ABD'li milyarder iş adamı yaptığı açıklamada küresel iklim değişikliğinin koronavirüsten daha büyük bir felakete yol açacağının altını çizdi.

Bill Gates’e göre dünyanın bir sonraki ilk küresel felaketi iklim değişikliği olacak. Gates’e göre iklim felaketinin yıkımı koronavirüsten çok daha ağır olacak.

Bill Gates'ten 2 büyük felaket senaryosu

Servetinin hatırı sayılır bir kısmını hayır işlerinde kullanan Gates’e göre dünyanın gelecekte karşılaşacağı ikinci büyük küresel felaket biyoterörizm olacak.

 Teröristlerin kitlesel saldırılar için virüs gibi biyolojik silahlar üretebileceğinin altını çizen Gates, bu tip saldırıların koronavirüsten çok daha fazla can ve maddi kayıp ile neticelenebileceği görüşünde.

 

Bill Gates'ten 2 büyük felaket senaryosu ile ilgili etiketler bill gates küresel iklim değişikliği biyoterör
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.