Bill Gates'in kirli yüzü ortaya çıktı

2013 yılında The Telegraph gazetesine "Benim artık paraya ihtiyacım yok, ben tanrının işini yapıyorum!" diyen Bill Gates'in kirli yüzü ortaya çıktı. Koronavirüs salgınının olağan şüphelisi görülen Gates'in korona aşılarına milyarlarca dolar yatırması dikkat çekmişti. Küreselcilerin görünen yüzü konumundaki Bill Gates'in Afrika'ya sattığı aşılar binlerce çocuğu felç etmişti. Gates'in bu skandalı medyaya sponsor olara gözlerden kaçırdığı ortaya çıktı.

Koronavirüs aşılarına yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine toplayan Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in kirli ilişkileri gün ışığına çıktı.

Bill Gates ve eşi Melinda Gates'in adını taşıyan Bill&Melinda Gates Vakfı'nın yaptığı aşılar, Afrikalı ve Asyalı çocukların hayatını kararttı. 

On yıl önce girdiği aşı sektöründe dünyada milyonlarca çocuğa aşı yapan Bill Gates'in hedefi ise Afrikalı ve Asyalı çocuklardı. Her çocuğun aşılanması için çalıştığını belirten Gates'in görünen amacı, "kötü sağlık hizmetlerinin ve temiz suyun yetersizliği nedeniyle menenjit ve sıtma gibi hastalıkların sık görüldüğü Afrika'yı korumak." olara lanse ediliyordu. Ancak aşılama sonucunda ortaya çıkan durum Gates'i yalanlıyordu. Çünkü 2013 yılında Gates'in, Afrika ve Asya'da yaptığı aşı binlerce çocuğun felç olmasına yol açtı.

AFRİKA'DA BİR KÖYDE 50 ÇOCUK FELÇ OLDU

Gazeteci Christina England tarafından yapılan habere göre, özellikle Afrika için geliştirilmiş menenjit aşısı "MenAfriVac", Kuzey Çad'taki küçük Gouro köyünde en az 50 çocuğun felç olmasına yol açtı. Menenjit hastalığı için önleyici tedavi olarak gösterilen "MenAfriVac" aşısının küçük çocukların her birinin halüsinasyonlar görmesine, sarsıntı yaşamasına ve en son olarak da felç geçirmesine neden olduğu ifade ediliyor.

'GATES AŞISI'NIN KİRLİ YÜZÜ

Çad'ın Gouro köyündeki yapılan aşılama sonrası çocuklarda ani baş ağrıları, şiddetli kusma, ağızdan gelen salya ve kontrol edilemeyen sarsıntılar görüldüğü belirtilirken, bölgede hastane ve sağlık görevlilerinin olmaması nedeniyle çocuklarını 300 km uzaklıktaki hastaneye götüremeyen köylüler yerel yöneticilerden de istedikleri yardımı alamadılar. Aşı sonrası yaşanan rahatsızlıkları görmezden gelen Çad hükümetinin de, MenAfriVac aşısının satışını ve dağıtımını durdurmak yerine, mağdur ebeveynlerin susmaları için onlara para teklifinde bulunduğu iddia edili.

DSÖ DE YALANA ORTA OLDU

Bill&Melinda Gates Vakfı'nın yanı sıra, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ)'nün de 'MenAfriVac' aşıları ve sonuçları hakkında gerçek dışı söylem geliştirdiği ve yalana ortak olduğu görüldü. Dünya Sağlık Örgütü ve Menenjit Aşısı Projesi (MVP)'nin, tekrar tekrar Afrikalı ve Asyalı çocuklara yapılan 'MenAfriVac' aşısının dondurulmadan taşınabileceğini iddia ederek aşının güvenliği hakkında bariz şekilde yalan söylediği kaydedildi. Aşının prospektüsü ise açık bir şekilde aşının dondurularak saklanması ve ışıktan korunması gerektiğine dikkat çekiyor.

Bill Gates'in, aşı skandalları üzerine hakkında çıkan haberlerin önüne geçebilmek için medya kuruluşlarına ve gazetecilere sponsor olduğu ileri sürüldü. Ancak buna rağmen kimi medya kuruluşları Gates'in kirli iş ve ilişkilerini ortaya çıkarmaya devam ediyor.

Bazı haberlerde Gates'in, David Rockefeller, Ted Turner, Michael Bloomberg, George Soros gibi Yahudi asıllı iş insanları ile biraraya gelip dünyanın nüfus problemini (!) çözmeye çalıştığı iddia ediliyor.

2013 yılında The Telegraph gazetesine verdiği röportajda Bill Gates'in "Benim artık paraya ihtiyacım yok, ben tanrının işini yapıyorum!" demesi dikkate alınınca Gates'in arkasına aldığı küreselciler ile birlite tanrıyı oynamaya çalıştığı görülüyor.

Kaynak: Afsam

Bill Gates'in kirli yüzü ortaya çıktı ile ilgili etiketler Felç DSÖ Asya Afrika bill gates MenAfriVac çad menenjit
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.