Bill Gates'in arkadaşı James Wallace'den çarpıcı açıklama

Microsoft’un kurucusu Bill Gates hakkında 90’lı yıllarda iki kitap yazan gazeteci James Wallace, gençken milyarderin striptizcilerle çıplak partiler düzenlediğini iddia etti.

146 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zenginlerinden olan Microsorft'un kurucusu Bill Gates'in kirli sırları bir bir ortaya dökülüyor. İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Gates'in eski arkadaşı ve gazeteci James Wallace, 65 yaşındaki milyarderin 2010'da Sundance Film Festivali partisinde genç kadınlarla dans ederken görüntülendiğini hatırlatarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bill Gates'in arkadaşı James Wallace'den çarpıcı açıklama


''PARTİLERİN VAZGEÇİLMEZİ OLACAK''

Wallace "Bill Gates'in, Melinda Gates ile 27 yıllık evliliğini bitirdikten sonra eski hayatına döneceğini düşünüyorum. O artık partilerin vazgeçilmezi olacak. Genç kadınlarla dans ederdi, çıplak havuza girerdi. Çapkınlık konusunda da çok özel bir yeteneğe sahiptir. 2010'da Sundance Film Festivali'nde neler yaptığını görmeniz gerekirdi" dedi.

SADAKATSİZLİK İDDİALARI DOĞRU

Gates'in uzun zamandır arkadaşı ve eski Microsoft yöneticisi Vern Raburn de Wallace'ın açıklamalarını doğruladı.

Raburn, "Bill, sadakatsiz biridir. Görmediğim konularda açık net konuşmam. Ancak gördüğüm kadarıyla Bill artık çapkın biri olarak karşımıza çıkacak. Bunca yılın acısını çıkartacaktır. Bill Melinda ile evli olduğu günlerde 'keşke' dediyse, mutlaka bunun gereğini yapar" ifadelerini kullandı.

 




Bill Gates'in arkadaşı James Wallace'den çarpıcı açıklama ile ilgili etiketler boşanma Parti bill gates melinda gates James Wallace Microsoft
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.