Bilişimin 'En'leri ödüllendirilecek!

Boğaziçi Bilişim Ödülleri, Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü COMPEC'in düzenlediği bilişim sektöründe faaliyet gösteren kişi ve kuruluşların enlerinin belirleneceği bir oylamadır. Bu sene altıncısı düzenlenen ödüllerde oylama 15 Kasım- 6 Aralık tarihleri arasında olacak.

Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü’nün 2013’ten beri düzenlediği, bu yıl Garanti ana sponsorluğunda düzelenecek 6. Boğaziçi Bilişim Ödülleri’nde oylama zamanı!

Bilişimin 'En'leri ödüllendirilecek!

Her yıl bilişim, teknoloji ve sosyal medya alanında farklı kategorilerdeki öncü isimleri ve firmaları ödülleriyle buluşturan prestijli ödül gecesi Boğaziçi Bilişim Ödülleri, bu yıl 20 Aralık’ta Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleşecek.15 Kasım - 6 Aralık tarihlerinde 20 günlük bir oylama süreciyle belirlenecek olan kazananlar, hem tecrübeleriyle hem de ilham verici konuşmalarıyla 350’den fazla katılımcının yer aldığı gecede ödüllerini alacaklar. Kategori kazananları, önceki yıllarda 250.000+ tekil kullanıcı tarafından görüntülenmiş ve 90.000+ oy kullanılmış olan geniş çaplı bir halk oylamasının yanı sıra alanında uzman isimlerin bulunduğu bir jüri tarafından belirlenecek.

Bilişimin 'En'leri ödüllendirilecek! - Resim : 2

Ödül töreni öncesinde gerçekleşen kokteyl, ödül töreni sırasındaki sahne şovları, birbirinden özel isimler ve daha fazlasıyla 6. Boğaziçi Bilişim Ödülleri çok özel bir geceye ev sahipliği yapacak. Bundle’ın da En İyi Mobil Haber Uygulaması kategorisinde aday olarak gösterildiği ve bilişimin ‘EN’lerinin 18 farklı kategoride yarıştığı oylama, 6 Aralık’a kadar devam ediyor.

Bilişimin 'En'leri ödüllendirilecek! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.