Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü’den ramazan ayıyla ilgili kritik uyarılar!

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, koronavirüs ile mücadele sürecinde 24 Nisan Cuma günü başlayacak ramazan ayı ile ilgilli olarak vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

On bir ayın sultanı olan ramazan ayının başlamasına kısa bir süre kaldı. Ancak bu sene tüm dünyanın mücadele ettiği koronavirüs salgını sebebiyle ramazan ayı her zamankinden çok daha farklı yaşanacak. Diyanet işleri başkanı tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında ramazan ayı boyunca camilerde teravih namazı kılınmaması ve iftar çadırları kurulmaması gibi birçok önlem alındı.

Ramazan ayına sayılı günler kala Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, vatandaşlara kritik uyarılarda bulundu.

Koronavirüs vaka artış sayısı ramazan ayında artabilir mi? Vakaların artışını önlemek için ne yapmalıyız? Teravih namazları ve mukabele yapmak için bir araya gelmek koronavirüs bulaşma riskini nasıl artırıyor?

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü'nün açıklamalarının tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü’den ramazan ayıyla ilgili kritik uyarılar! ile ilgili etiketler SuperHaber YouTube Korona 23 Nisan Karantina Virüs salgın ölümcül virüs tevfik özlü mevlüt yüksel ramazan ayı 24 nisan cuma teravih mukabele diyanet işleri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.