Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü'den önemli karantina uyarıları!

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, sokağa çıkma yasağı ile ilgili olarak vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

Türkiye'nin koronavirüs salgını ile mücadelesi devam ederken tedbir nedeniyle 23-24-25-26 Nisan tarihleri arasında sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Sokağa çıkma yasağı için vatandaşlara önemli uyarılarda bulunan Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, apartman ve site sakinlerinin bahçelerinde komşularıyla birlikte sosyalleştiklerine dikkat çekerek, bu süreçte bir arada olunmasının koronavirüsün bulaşma hızını artıracağına vurgu yaptı.

Tüm vatandaşların sorumluluk ve yurttaşlık bilinci ile tedbir ve kurallara uyması gerektiğini belirten Prof. Özlü, vatandaşların birlikte olduğu ortamlarda sosyal mesafelerini ayarlayabilse de birlikte yemek yendiğinde maske kullanılamayacağı için hapşırma ve öksürme yoluyla virüsün yayılabileceğinin altını çizdi.

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü'nün koronavirüs salgını için uyarılarının tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.