Bilim Kurulu toplanıyor, Ramazan Bayramında kısıtlama olacak mı?

Salı günü yapılması beklenen ancak toplanmayan Bilim Kurulu’nun bu akşam toplanacağı öğrenildi.

Salı günü yapılması beklenen ancak ertelenen Bilim Kurulu toplantısının ne zaman yapılacağı merak ediliyordu. Vatandaşlar dün yapılması beklenen Bilim Kurulu toplantısı ertelenince kritik kararların alınacağı Bilim Kurulu toplantısının ne zaman yapılacağını öğrenebilmek için arama motorlarına başvurdu. Ancak Bilim Kurulu Toplantısının ne zaman yapılacağını öğrenemedi. Son olarak 23 Nisan’ın da kısıtlamaya dahil edilmesiyle 3 günlük kısıtlama kararı verilmesinin ardından Ramazan Bayramında da kısıtlama kararı çıkması bekleyen vatandaşların gözü kulağı Bilim Kurulu üyelerinin vereceği tavsiye kararında. Hükümet, Bilim Kurulu tavsiyesi üzerine toplanacak Bakanlar Kurulunda Ramazan Bayramında kısıtlama uygulanıp uygulanmayacağına karar verecek. Ramazan Bayramında 9 günlük kısıtlama dışında tam kapanma da masada olacak. 

 BİLİM KURULU TOPLANTISI BU AKŞAM

Salı günü yapılması beklenen ancak toplanmayan Bilim Kurulu’nun (22 Nisan Perşembe) bu akşam toplanacağı öğrenildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlık edeceği toplantıda 10 günlük kısmi kapanma sürecinde elde edilen sonuçlar değerlendirilecek. Vakalarda düşüş sağlanamaması ve günlük vakaların 60 bin bandının üzerinde seyretmesi üzerine Bilim Kurulu üyelerinin tam kapanma dahil birçok yeni tedbiri de masaya yatırması bekleniyor. Toplantıdan çıkacak tavsiye kararları gelecek hafta yapılması beklenen kabine toplantısında değerlendirilecek yeni tedbirler için yol gösterici bir işlev görecek. 

Bilim Kurulu toplanıyor, Ramazan Bayramında kısıtlama olacak mı? ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı Bilim Kurulu Kararı tam kapanma gelecek mi? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.