Bilgisayarda @ işareti nasıl yapılır? Q ve F klavyede @ işareti nasıl yazılır?

Bilgisayarda ya da telefonda @ işareti nasıl yapılır sorusuna yanıt arayanlar tuş kombinasyonlarını merak ediyor. Halk arasında (Et) olarak bilinen @ işareti merak edilen sorular ve cevapları sizleri bekliyor. Peki, bilgisayar klavyesinde @ işareti nasıl yazılır?

Genellikle E-Posta gönderimlerinde gerekli olan @ işareti sadece klavye ile gerçekleştirildiği için çeşitli emoji kısaltmalarında da kullanılabilmektedir. Bilgisayar veya telefon klavyesinde (Et) @ yazabilmek için tek bir tuşa basmak yeterlidir.

BİLGİSAYARDA @ İŞARETİ NASIL YAPILIR?

Apple marka Macbook bilgisayarlarda @ işareti yapmak için klavyenin üst menüsünde bulunan sayılar arasında 2 tuşuna shift ile birlikte aynı anda basmak gerekmektedir. Shift+2 tuş kombinasyonuna bastığınız anda ekranınızda @ işareti göreceksiniz.

Windows Q klavyede @ işaretini yapmak için alt gr+Q tuş kombinasyonu kullanılırken; Winfows F klavyede @ işaretini yapmak için ctrl+alt+F ya da alt gr+F tuş kombinasyonlarına basmanız gerekmektedir.

Et işaretini buradan kopyalayabilirsiniz. - @

Bilgisayarda @ işareti nasıl yapılır? Q ve F klavyede @ işareti nasıl yazılır? ile ilgili etiketler bilgisayar klavye @ işareti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.