Bilgisayar ekranı yan döndüğünde nasıl düzeltilir?

Bilgisayar ekranı yan döndüğünde nasıl düzeltilir? Birçok kişinin merak ettiği ekranın yan dönmesi durumunda nasıl düzeltiliceğini sizler için araştırdık. Bilgisayar ekranı yan döndüğünde yapmanız gereken basit. Detaylı bilgi haberimizde. Bilgisayar ekranı yan döndüğünde nasıl düzeltilir?

Bilgisayar ekranı yan döndüğünde nasıl düzeltilir? Masaüstü bilgisayarınızın veya laptopunuzun ekranı yan döndüğünde ne yapması gerektiğini araştırıyor. Bizde sizler için bilgisayarınızın ekranı yan döndüğünde nasıl düzelteceğinizi araştırdık. 

Bilgisayar Ekranı Ters Döndü Ne Yapmalıyım?

Çok kolay bir şekilde ters dönen ekran nasıl düzeltilir? Ekran yan döndü ise, ekran döndürme tuşları ile ekran düzeltme ayarları yapmamız gerekir. Bu problemi düzeltmenin iki yolu vardır.  Peki, bilgisayar ekranı yan döndüğünde nasıl düzeltilir?

Bilgisayar ekranı yan döndüğünde nasıl düzeltilir?

1- Masaüstünü yan çevirme işlemi için öncelikle ekran döndürme tuşları hangileridir onu bilmek gerekli. Ctrl + alt + yukarı ok tuşlarına basılırsa Windows masaüstü ekran döndürme işlemini başarıyla tamamlamış olursunuz.

Bilgisayar ekranı yan döndüğünde nasıl düzeltilir?

2- Yukarıdaki ekran döndürme tuşları haricinde alt gr + üst ok tuşuna basılırsa ekran yönü değiştirme işlemini tamamlamış olursunuz.

Bilgisayar ekranı yan döndüğünde nasıl düzeltilir?

Yukarıdaki işlem adımları tamamlandıktan sonra, eğer tekrardan Windows ekran döndürme tuşlarına basmazsanız ekranınız olması gerektiği gibi normal pozisyonda olacaktır.Yukarıdaki çözüme ek olarak bir yöntem daha var.

Bilgisayarın Ekranı Yan Döndü Nasıl Düzelir?

Bilgisayar ekranı yan döndüğünde nasıl düzeltilir? Eğer ekran ters döndü ise yukarıdaki çözüm uygulanabilir, buna ek olarak başka bir metot da denenebilir. Bu metot klavye kısayol tuşlarından ziyade mouse ile çalışmayı kapsıyor. Windows ekran döndürme nasıl yapılır veya ekran ters döndü nasıl düzelir bilmiyorsanız aşağıdaki adımları takip etmenizi öneririm.

1- Masaüstünde herhangi bir yere sağ tıklayıp açılan menüde görünüm seçeneğine tıklanır.

Bilgisayar ekranı yan döndüğünde nasıl düzeltilir?

2- Açılan pencerede tek yapılması gereken ise yön kutucuğunu yatay olarak seçmek ve ardından kayıt etmek.

Bilgisayar ekranı yan döndüğünde nasıl düzeltilir?

İster herhangi bir ekranı ters çevirme tuşu ile, isterseniz ikinci yöntemi uygulayarak ekran ters döndü nasıl düzelir? Sorusunu yanıtlayıp probleminizi çözebilirsiniz.

Bilgisayar ekranı yan döndüğünde nasıl düzeltilir? ile ilgili etiketler bilgisayar ekranı yan dönmesi yan dönerse ne yapmalıyım nasıl düzeltilir Bilgisayar ekranı ters dönmesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.