Bilecik’te sorumsuz sürücü çıldırttı

Bilecik’te duyarsız bir sürücü, Bilecik Belediyesi tarafından kentin çeşitli noktalarına sokak hayvanları için yerleştirilen yemmatiğin önüne arabasını park etti, hem de yemmatiğe zarar verdi. Sürücünün bu pervasızlığı vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Bilecik merkez İstiklal mahallesi Kuavvi Milliye sokak üzerine Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından konulan ve güneş enerjisi il çalışan, boş pet şişe atıldığında sokak hayvanları ile mama dökülen yemmatiğin önüne park eden 11 AJ 141 plakalı otomobil sürücüsü pes dedirtti. Park yaparak hem insanların yemmatiğe ulaşımını zorlaştıran sürücü, hem de aracın arka tarafı dışarıda kalmasın diye yemmatiğe de zarar verdi. Bu duyarsızlık bir hayvansever tarafından görüntülenirken, sürücüye gerekli cezai işlemlerin yapılmasını istendi.

Bilecik’te sorumsuz sürücü çıldırttı ile ilgili etiketler Bilecik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.