"Bildiklerinizi anlatın. Ben de destek vereyim"

Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'a çağrıda bulunarak, "Rica ediyorum bildiklerini ve kendisine anlatılanları açıklasın. Ben de kendisine destek vereyim." dedi.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın Fenerbahçe derbisinden sonra yaptığı açıklamalara Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler dikkat çekti.

Maçtan sonra kameraların karşısına geçen Albayrak, “Arkadaşlar bildiğim birçok şey var. Bana söylenene birçok şeyler var. Türk futbolu adına, Türk futbolunun markası adına üzgünüm. Zamanı gelince çok şey paylaşacağım.” ifadelerini kullandı.

"Bildiklerinizi anlatın. Ben de destek vereyim"

Albayrak’ın bu açıklamalarına değinen Çelikler, “Sayın Albayrak’tan rica ediyorum bildiklerini ve kendisine anlatılanları açıklasın. Ben de kendilerine destek vereyim. Ama ‘zamanı gelince’ demesin. Bundan daha uygun zaman hangisi? Şimdi değilse ne zaman?” yorumunda bulundu.

İŞTE ÇELİKLER’İN ALBAYRAK’A MESAJ YOLLADIĞI O YAZISI;

“Abdürrahim Albayrak dünkü maçtan sonra çok önemli açıklamalar yaptı.

Açıkça “Başakşehir şampiyon yapılmak isteniyor. Federasyon da bu işin üstlenicisi” mesajını verdi.

“Bildiklerim var” dedi; “Bana anlatılanlar var” dedi. Bu hafta Başakşehir ile oynayacak Rizespor’un 2 oyuncusunun sarı kartla cezalı duruma düşürüldüğünü belirtti. (Her ne kadar Başakşehir maçını doğrudan ilgilendirmeyen Rize’ye verilmeyen penaltılardan da bahsetse de sarı kartlar bu maçı etkiler)

Son 3 – 4 aydır gittikçe artarak yayılan söylentiler bulutu var futbol dünyamızın üstünde: “Başakşehir şampiyon yapılacak. Çünkü satılacak…”

Elbette Ankara’nın-Beştepe’nin-hükümetin-devletin bu kararı aldığı, TFF’nin de uygulayıcısı olduğu konuşuluyor.

• Başakşehir şampiyon olunca bu işten hükumet ya da Beştepe ne gibi bir fayda sağlayacak? Eğer mesele ‘satış’ ise Başakşehir’in tamamı değil yüzde 30-35’inin satılması için görüşülüyor Çinlilerle.. Yani bu kadar bir oran için tüm Türkiye bir olmuş Başakşehir’in şampiyonluğu için mi uğraşıyor? Bence asıl mesele satış olamaz. Ama nedir?

• Galatasaray’a, Fatih Terim’e bir ders mi verilmek isteniyor? Rakip misal Beşiktaş olsa Başakşehir kollanmayacak mıydı?

Bilemiyorum. Aklıma gelen ihtimaller bunlarla sınırlı.

Yani tüm Türkiye dinamikleri bir araya gelip Başakşehir’i şampiyon yapmak istiyorsa burada benim bilmediğim ama Abdürrahim Bey’in muhtemelen bildiği bir takım başka unsurlar var demektir.

Sayın Albayrak’tan rica ediyorum bildiklerini ve kendisine anlatılanları açıklasın.

Ben de kendilerine destek vereyim. Ama ‘zamanı gelince’ demesin. Bundan daha uygun zaman hangisi? Şimdi değilse ne zaman?

Bir futbol ailesi ferdi olarak bilmek istiyorum Başakşehir’in şampiyonluğu kim, hangi kurum ve kişileri ne tür saiklerle mutlu edecek? Gerekçeleri ile bilmek istiyor ve Sayın Albayrak’ın “yapacağım” dediği açıklamayı yapmasını bekliyorum.”

"Bildiklerinizi anlatın. Ben de destek vereyim" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Abdurrahim Albayrak Habertürk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.