Bild gazetesinde Türkiye ile ilgili şok "gizli üs" iddiası...

Alman Bild gazetesi ABD'nin Suriye iç savaşına doğrudan ve daha büyük bir müdahale için hazırlandığını iddia etti... Gazete ABD'nin bu amaçla Kobani yakınlarında gizli üs kurduğunu ileri sürdü...

Alman Bild gazetesi ABD'nin Suriye iç savaşına doğrudan ve daha büyük bir müdahale için hazırlandığını iddia etti... Gazete ABD'nin bu amaçla Kobani yakınlarında gizli üs kurduğunu ileri sürdü...

Gazetenin uydu görüntülerinde ortaya çıkardığı askeri havaalanının 235 futbol sahası büyüklüğünde ve toplamda ise 1.9 kilometre kare olduğunu belirtti...

SDG'NİN SÖZCÜSÜ BİLD'E KONUŞTU

Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'nin çoğunluğunu oluşturduğu SDG'nin DEAŞ karşıtı koalisyon sözcüsü gazeteye gizli askeri havaalanıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bu üssün koalisyonu desteklemek amacıyla lojistik merkezi olarak planlandığını belirten sözcü aynı zamanda bu havaalanına C-130 ve C-17 tipi taşıma uçaklarının, C-17 “Globemaster” jet uçaklarının da iniş yapabileceğini söyledi.

C-130 HERCULES UÇAKLARI ÜSSE İNİP KALKIYOR

Alman Bild gazetesinin yayınladığı fotoğrafın sağ kısmında, ABD Hava Kuvvetleri'ne ait C-130 Hercules uçaklarının konuşlandığı alan gözüküyor.

Adı açıklanmayan sözcü gazeteye ABD'nin Kürtleri Esad ve Türkiye'ye karşı uzun süre müdafaa etmek için hazırlık yaptığını savundu.

Bild Gazetesi bu gizli askeri havaalanının bulunduğu bölgenin çok gizli tutulduğunu, online haritalarda görünmediğini belirtti ve bu fotoğrafları uydu fotoğrafları pazarlayan TerraServer şirketinden satın aldıklarını yazdı.

Bild gazetesinde Türkiye ile ilgili şok "gizli üs" iddiası... ile ilgili etiketler ABD bild askeri üs kobani
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.