Bilal Hancı ile Esin Çepni boşanmaktan vazgeçti

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında hayatını birleştiren ‘Kafalar’ grubunun üyelerinden ve sosyal medya fenomeni Bilal Hancı ile Esin Çepni boşanacaklarını açıklamışlardı. Konu ile ilgili sosyal medyadan açıklamada bulunan Hancı, ''Esin ile olan evlilik ilişkimizi karşılıklı olarak anlaşarak bitirmeye karar verdik'' ifadelerini kullanmıştı. İkiliden güzel haber geldi. Bilal Hancı ile Esin Çepni boşanmaktan vazgeçti.

Atakan Özyurt ve Fatih Yasin'in yer aldığı ‘Kafalar’ grubunun üyelerinden Bilal Hancı, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında hayatını birleştirdiği Esin Çepni ile boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu. İlişkilerine arkadaş olarak devam edeceklerini belirten Hancı, evlilikleriyle ilgili kararı birlikte aldıklarını açıklamıştı.


Konu ile ilgili Instagram hesabından yaptığı açıklamada Bilal Hancı şu ifadeleri kullanmıştı: "Esin ile olan evlilik ilişkimizi karşılıklı olarak anlaşarak bitirmeye karar verdik. Çok iyi iki arkadaş olarak kalmaya devam edeceğiz. Hayatıma girmiş en önemli insanı kaybetmeyi asla istemem yolunda gitmeyen şeyler vardı denedik ama düzeltemedik ve birbirimizi her zaman iyi ve güzel hatırlamak için şu an böyle bir karar aldık. Siz sevgili bizi seven tanıyan insanlara da bu açıklamayı yapma gereği duydum umarım ikimizin de bundan sonraki hayatı çok mutlu geçer. Esin, seninle çok güzel şeyler öğrendim, bana kattığın her şey için çok teşekkürler her zaman kalbimde kalacaksın.''

Bilal Hancı ile Esin Çepni boşanmaktan vazgeçti


EVLİLİKLERİNE BİR ŞANS DAHA VERDİLER

Boşanmaları beklenen ikiliden iki ay sonra güzel haber geldi. Bilal Hancı ile Esin Çepni barıştı. Çift evliliklerindeki krizi aşarak birbirlerine bir şans daha verdiler. Güzel gelişmeyi Bilal Hancı sosyal medya hesabından duyurdu.


Bir video yayınlayan Hancı, açıklamasında "Merhaba sevgili kamuoyu, sevenlerim, eşlerim, dostlarım. Bildiğiniz üzere Esin ile daha önce ayrılma kararı almıştık. Şimdi tekrardan Esin ve ben iki medeni insan gibi bir araya gelip evliliğimizi kurtarmaya, devam ettirmeye karar verdik. Ben Esin’i çok seviyorum, onun da beni sevdiğine inanıyorum. Hayatta her şey ikinci bir şansı hak eder. Yüzüğümü de taktım, özlemişim. İkinci bahar mı diyeceğiz artık... Sizlerden ricam canım anneme mesaj atmamanız. Esin'i kıracak, üzecek mesajlar atmayı kesin. Çünkü annemi ve Esin’i üzecek yorumlar yapıyorsunuz. Onlara yazacaklarınızı bana yazın bende deşarj olun lütfen. DM ve yorumlarım açık değer verdiklerime üzücü şeyler yazmamanızı rica ediyorum. Bu benim hayatım. Onu çok seviyorum. Onunla mutlu olacağıma inanıyorum. Annem üzülmesin, Esin üzülmesin. Ben bugün buralardaysam, sizin sayenizde. Çok zorlayıcı bir açıklama benim için. Mutu olduğumu bilin yeter. Onu çok seviyorum. Evliliğimize ikinci kez şans veriyoruz." ifadelerine yer verdi.

Bilal Hancı ile Esin Çepni boşanmaktan vazgeçti - Resim : 2


Eşiyle yeniden barışan Bilal Hancı, paylaştığı videoya ''Esin ile tekrardan barıştık tüm sevenlerime duyurulur.Sizelere sonsuz saygı duyuyor ve sizlerdende saygı bekliyorum ❤️🙏🏻'' notunu düştü. Hancı, eşi Esin Çepni ile olan fotoğraf karelerini de Instagram hesabına geri yükledi.

 

Bilal Hancı ile Esin Çepni boşanmaktan vazgeçti ile ilgili etiketler Bilal Hancı boşanma Sosyal Medya evlilik esin çepni
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.