Bilal Erdoğan gençlere seslendi: Ufkunuzu daha geniş tutun

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan Niğde'de düzenlenen buluşmada gençlere seslendi. Gençlere tavsiyelerde bulunan Erdoğan, "Ufkunuzu daha geniş tutun, hedeflerinizi yüksek tutun. Yurt dışına çıkmayı düşünen arkadaşlarımız, tabi ki de bunu yapabilirlerse çok iyi olacaktır ancak ülkemize dönmeyi de hep aklımızda tutalım" dedi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nin paydaşları arasında bulunduğu 'Gençlik Buluşması', TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ve TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi. Bilal Erdoğan, “21'inci yüzyıla damgasını vuracak ülke olarak ön plana çıkıyoruz. Ufkunuzu daha geniş tutun” dedi.

Bilal Erdoğan gençlere seslendi: Ufkunuzu daha geniş tutun

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleştirilen programa; Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, protokol üyeleri, davetliler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan; açılış konuşmaları, şiir ve ilahi dinletisiyle devam eden programda TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ve TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu'nun katılımıyla söyleşi yapıldı.

Bilal Erdoğan gençlere seslendi: Ufkunuzu daha geniş tutun - Resim : 2

TÜGVA Genel Başkanı Eminoğlu, "İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır" diyerek başladığı konuşmasında TÜGVA olarak hizmet şuuruyla çalışmalara devam ettiklerini dile getirip, bu mirasın kendilerine Selçuklu ve Osmanlı'dan kaldığını söyledi.

Bilal Erdoğan gençlere seslendi: Ufkunuzu daha geniş tutun - Resim : 3

'UFKUNUZU VE HEDEFLERİNİZİ GENİŞ TUTUN'

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Erdoğan ise Türkiye'nin, gelecekle ilgili umutlu olması için çok neden olduğunu belirterek, son yıllarda uluslararası platformda çok etkili konuma geldiğini, bugün de Rusya-Ukrayna krizinde ara bulucu konumunda olduğunu aktardı. Erdoğan, "Salgın ve savaş döneminin getirdiği zorlukları bütün dünya ile birlikte bizde yaşıyoruz ancak 21'inci yüzyıla damgasını vuracak ülke olarak ön plana çıkıyoruz. Ufkunuzu daha geniş tutun, hedeflerinizi yüksek tutun. Yurt dışına çıkmayı düşünen arkadaşlarımız, tabi ki de bunu yapabilirlerse çok iyi olacaktır ancak ülkemize dönmeyi de hep aklımızda tutalım çünkü emin olun; dünyanın en güzel şehri İstanbul, en güzel ülkesi de Türkiye'dir" diye konuştu.

Bilal Erdoğan gençlere seslendi: Ufkunuzu daha geniş tutun ile ilgili etiketler Bilal Erdoğan Türkiye İstanbul tügva gençler yurt dışı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.