Bilal Başaçıkoğlu İngiltere'de oynamak istiyor!

Kayserispor ile yollarını ayıran Bilal Başaçıkoğlu İngiltere'de 3 kulüple görüşüyor.

İstikbal Mobilya Kayserispor'dan ayrılan Bilal Başaçıkoğlu, şansını İngiltere'de denemek istiyor.

İngiltere'de çalışmalarını sürdüren Bilal ile Premier Lig ekipleri Leicester City, Norwich City ve Championship'ten Hull City ilgileniyor.

Bilal Başaçıkoğlu İngiltere'de oynamak istiyor!

MENAJERİ DOĞRULADI

Bilal'in menajeri Yalçın Zöhre, yaptığı açıklamada, "Leicester, Norwich ve Hull çok güzel, tarihleri çok zengin, çok büyük kulüpler." diyerek transfer görüşmelerini doğruladı.

Kayserispor'un yaşadığı finansal problemler nedeniyle kulüpte 1 milyon euro ücretini bırakarak ayrılan Bilal, "Kayserispor'dan ayrılmamın arkasında birçok neden var. Bu konuda çok yorum yapmak istemiyorum. Her iki taraf için de ideal çözüm bu olduğu için yolları ayırdık." ifadelerini kullandı.

Hollanda doğumlu 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Bilal, 400 bin euro bonservisle transfer olduğu Kayserispor'da 33 Süper Lig maçına çıktı ve 4 asist yaptı.

Bilal Başaçıkoğlu İngiltere'de oynamak istiyor! ile ilgili etiketler İngiltere Kayserispor Premier Lig Bilal Başaçıkoğlu leicester Norwich City
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.