Bige Önal kimdir?

Aras Bulut İynemli ile nişalanacak olan Bige Önal kimdir? Vatandaşlarımız tarafından merak edilen soruların cevapları haberimizde... Eski manken Mine Baysan ve Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal'ın kızı olan Bige Önal, 1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu. Maral: En Güzel Hikayem, Benim Adım Gültepe, Muhteşem Yüzyıl, Elde Var Hayat, Halil İbrahim Sofrası, Kısmetim Otel gibi yapımlarda rol alan Önal internet üzerinden en çok arananlar listesine giriyor. Peki, Bige Önal kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde oynadı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Bige Önal kimdir? Son dönemin aranan oyuncularından biri olan Aras Bulut İynemli ile sevgilisi Bige Önal nişan kararı aldı. Çiftin üç ay önce ayrıldıkları iddia edilmişti. Ancak aşıklar iki ay önce ‘Martıların Efendisi’ filminin galasına el ele katılıp dedikoduları yalanlamıştı. Çukur dizisinin Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'den güzel haber hayranlarını sevindirdi. Arayışa geçen Aras Bulut İynemli'nin sevenleri Bige Önal'ın kim olduğunu merak ediyor. Peki, Bige Önal kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde oynadı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Bige_Onal_kimdir_kac_yasnda_nereli_hangi_dizilerde_oynads

BİGE ÖNAL KİMDİR?

Bige Önal, 1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal'ın kızıdır. Annesi de eski manken Mine Baysan'dır. 9 yaşında iken anne babası boşanmıştır. Özel St Benoit lisesini bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinden mezun oldu.

28 Temmuz 2010 tarihinde TRT 1'de oynamaya başlayan "Elde Var Hayat" adlı dizide Bige Önal Yeliz karakterini canlandırırken dizinin başrollerinde Emre Altuğ ve Rojda Demireroynarken diğer rollerde iseAhmet Kural, Yeşim Ceren Bozoğlu, Kerem Kupacı, Hande Subaşıgibi oyuncular oynamıştır.

2014 yılında başrolündeAyça Bingöl, Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz ve Ekin Koç'un oynadığı "Benim Adım Gültepe" adlı dizide Nazlı karakterini canlandırdı.

2015 yılında Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, senaristliğini de Pınar Bulut Deren'in üstlendiği "Maral:En Güzel Hikayem" adlı dizide Hazal Kaya(Maral), Aras Bulut İynemli (Sarp), Ceyda Düvenci (Deniz), Fırat Altunmeşe(Oytun) rol alırken Bige Önal da Alara karakterini canlandırmıştır.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2015 - Maral:En Güzel Hikayem (Alara) (TV Dizisi)
2014 - Benim Adım Gültepe (Nazlı) (TV Dizisi)
2013 - Muhteşem Yüzyıl (Rita) (TV Dizisi)
2011 - Elde Var Hayat (Yeliz) (TV Dizisi)
2010 - Halil İbrahim Sofrası (Didem) (TV Dizisi)
2007 - Kısmetim Otel (Gizem) (TV Dizisi)

YAPIM EKİBİ

2010 - Newyork'ta Beş Minare (Yapım Asistanı)(Sinema Filmi)

Bige_Onal_kimdir_kac_yasnda_nereli_hangi_dizilerde_oynadSFAS

ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR?

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu.

Yeşim adında ablası ve Orcun adında abisi bulunmaktadır. Abisi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısıdır.

Babasının adı Cengiz, annesinin adı ise Sevtap’dır.

Lise eğitimini, Beşiktaş Anadolu Lisesi'nde tamamladı.

Aras Bulut İynemli, Patos, TTNET Adsl, Sprite, Sprite, Eti Crax, Nescafe gibi çeşitli reklam filmlerinde oynadı.

Bunun sonrasında üniversite eğitimine ise, Teknik Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği bölümünde devam etmekteydi ancak oyunculuğa devam ettiği için okulunu dondurdu.

Aras Bulut İynemli kamera karşısına ilk olarak Arka Sokaklar dizisiyle geçti ve burada ''Şeref'' karakterini canlandırdı.

Bunun sonrasında ile 2010-2013 yıllarında Mete Akarsu karakterine hayat verdiği ‘’Öyle Bir Geçer Zaman Ki’’ dizisiyle tanınmaya başladı. Dizideki "Mete" karakterinde oldukça başarılı bir performans sergileyen Aras Bulut İynemli'nin yıldızı parladı ve dikkat çekti.

2013-2014 yılları arasında ise ‘’Muhteşem Yüzyıl’’ adlı dizide Şehzade Bayezid rolünü canlandırdı.

2015 yılına gelindiğinde Hazal Kaya ile birlikte ‘’Maral’’ adlı dizide başrolü üstlendi.

2015-2016 yıllarında ‘’İçerde’’ dizisinde Umut/Mert karakteriyle çok geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanındı.

Aras Bulut İynemli şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan ‘’Çukur’’ dizisinde Dilan Çiçek Deniz’le birlikte başrolü paylaşıyor. Aras Bulut İynemli, Çukur dizisinde Yamaç Koçovalı karakterini canlandırmaya ve çoğu kişinin ilgi odağı olmaya devam etmektedir.

ARAS BULUT İYNEMLİ’NİN ALDIĞI ÖDÜLLER

2011 – Antalya Televizyon Ödülleri, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Öyle Bir Geçer Zaman ki

2011 – TelevizyonDizisi.com En İyiler Ödülleri, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Öyle Bir Geçer Zaman ki

ARAS BULUT İYNEMLİ'NİN ROL ALDIĞI DİZİLER

Çukur / Yamaç / 2017-

İçerde / Umut, Mert / 2016 – 2017

Maral: En Güzel Hikayem / Sarp Altan / 2015

Muhteşem Yüzyıl / Şehzade Bayezid / 2013 – 2014

Öyle Bir Geçer Zaman ki / Mete Akarsu / 2010 – 2013

Arka Sokaklar / Şeref / 2009

ARAS BULUT İYNEMLİ'NİN ROL ALDIĞI FİLMLER

Pek Yakında / Konuk Oyuncu / 2014

Mahmut ile Meryem / Mahmut / 2013

Tamam Mıyız? / İhsan / 2013

EWBige_Onal_kimdir_kac_yasnda_nereli_hangi_dizilerde_oynad

ÇUKUR DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI

İstanbul'un en belalı mahallerinden Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur'u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur'a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur'u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur'un ve Yamaç'ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç'ın Çukur'daki geleceği ve Sena'nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.

Bige Önal kimdir? ile ilgili etiketler Bige Önal kimdir kaç yaşında nereli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.