Big Big Train'in vokalisti David Longdon hayatını kaybetti

Progresif rock grubu Big Big Train'in baş vokalisti, söz yazarı David Longdon geçirdiği kaza sonucu 56 yaşında hayatını kaybetti.

İngiliz şarkıcı David Longdon’un, geçtiğimiz Cuma sabahı geçirdiği bir kaza sonucu, Nottingham’da kaldırıldığı bir hastanede yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadığı ve hayatını kaybettiği bildirildi. Kazaya ilişkin ayrıntı verilmedi.

Big Big Train'in vokalisti David Longdon hayatını kaybetti

GRUP ARKADAŞINDAN DUYGUSAL MESAJ

Grup arkadaşı Greg Spawton yaptığı açıklamada, “David, hem müzikal hem de kişisel olarak hayatımda büyük bir etki yarattı. Onu bir kardeş gibi sevdim ve şimdiden kaybını çok derinden hissediyorum. Olağanüstü yeteneğe sahip gerçek bir sanatçıydı. Ama her şeyden önce çok iyi bir insandı. Ailesi ve arkadaşları onu çok özleyecek” ifadesini kullandı.

YER ALDIĞI SON ALBÜM 2022'DE ÇIKACAK

Vokalistin, kazadan önce yeni solo albümü için çalıştığı belirtildi. İngiliz progresif rock grubu Big Big Train’e 2009’da katılan Longdon, grupla 9 albüm yaptı. Longdon’un vokalde yer aldığı grubun son albümü “Welcome to the Planet” ise 28 Ocak’ta çıkacak.

 

 

Big Big Train'in vokalisti David Longdon hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Big Big Train David Longdon
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.