Biden’ın yalanına CHP ve HDP’den destek… ’Bu ülkenin ekmeğiyle büyüdünüz. Vicdan meselesi bu!'

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olacağı iddiaları, ABD Başkanı Biden'ın yalanına Ankara'dan sert tepki, CHP'li Sezgin Tanrıkulu'dan Biden'ın yalanına tepki çeken açıklama, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Irak sınırının sıfır noktasından Pençe - Kilit Operasyonu açıklaması, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Suriyeli sığınmacılarla ilgili açıklaması, siyasette elektrik faturası polemiği, Emmanuel Macron'un Fransa seçimlerindeki galibiyetini, Twitter'da sağlık çalışanlarından kadın kullanıcılara tacizi tartıştı.

"ULUSLARARASI CAMİAYI BU KONUDA ÇOK İYİ ORGANİZE EDİYORLAR"

Metehan Demir, "Geçen seneki ifadelerine çok benzer sözler kullandı, kopyala yapıştır yaptı. Uluslararası camiayı bu konuda çok iyi organize ediyorlar. Onların güçlü olduğu eyaletler bu dönemlerde sözde soykırım iddialarını destekleyen diasporanın kolları tarafından yönetiliyor.

"HAREKAT BİTTİĞİNDE TÜM PARÇALAR PUZZLE GİBİ YERİNE OTURACAK. GÜVENLİK ŞERİDİ İRAN'DAN SURİYE'YE KADAR TAMAMLANMIŞ OLACAK"

Bu operasyonun tam tanımlaması; 'stratejik derinlikli tamamlayıcı harekat'tır. Böylece bir güvenlik koridoru oluşmuş olacak. Harekat bittiğinde tüm parçalar puzzle gibi yerine oturacak. Güvenlik şeridi İran'dan Suriye'ye kadar tamamlanmış olacak. 70'den fazla savaş uçağı, CH-47'ler, Skorskyler, özel kuvvetler ve komando heyetleri orada. Ayrı birkaç bölgeden yeni girişler gerçekleştiriliyor.

"MACRON'UN TÜRKİYE İLE SIK SIK ÇEKİŞMEYE GİRECEĞİNE EMİNİM"

Aynı Macron devam eder. Fransa'da Haziran'da parlemento seçimleri var, ilk defa arkasındaki parlamentosu güçlü olan ve ikinci kez kazanan bir Macron'dan bahsediliyor. Macron'un Türkiye ile sık sık çekişmeye gireceğine eminim. Türkiye ile ilgili ayrı bir saplantısı var." ifadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Biden’ın yalanına CHP ve HDP’den destek… ’Bu ülkenin ekmeğiyle büyüdünüz. Vicdan meselesi bu!' ile ilgili etiketler Metehan Demir ABD metehan demir ile gündem biden

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.