Biden'ın skandal sözlerine büyük tepki

ABD Başkan adayı Joe Biden'ın Türkiye ve Cummhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki skandal sözleri büyük tepkiye neden oldu. Muhalefet kanadındaki siyasetçiler de Biden'ın açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Biden'ın katıldığı bir programda Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözleri infiale neden oldu. Muhalefet kanadında siyaset yapan isimler de Biden'ın skandal sözlerine sert tepki gösterdi.

İşte o tepkiler;

MAHİR ÜNAL:

Ucuz, provokatif ithamlarla Cumhurbaşkanımızı küresel güçlerle yan yana telaffuz eden muhalefet Biden'ın bağımsızlığımızı hedef alan hadsiz görüşlerinden medet umar haldedir. Çelişkilerle dolu bu gayrimilli siyaset kaybetmeye mahkumdur. Eski Türkiye özlemiyle bu ülkeyi hizaya çekmeye çabalayanlar sadece hüsranla karşılaşacaklar. Dışarıdan büyük fonlarla desteklenen etki ajanları da, onların siyasetteki ortakları da ülkemizin tam bağımsızlığı için yürüdüğümüz bu yoldan bizi alıkoyamayacaklar. Türkiye'nin bağımsızlığını, güçlü yükselişini hazmedemeyip türlü araçlarla buna engel olmaya çalışanlar karşılarında her daim Cumhurbaşkanımızı, milletimizin iradesini buldular. Bundan sonra da bulmaya devam edecekler.

MUHARREM İNCE:
Atatürk'ün de söylediği gibi BAĞIMSIZLIK Karakterimizdir! Türkiye'de Hükümet değiştirmek sizin işiniz değil, milletin işi.

CEMAL ENGİNYURT:
ABD Başkanı olursa muhalefete destek vereceğini söyleyen Joe Biden, "Başkan seçilirsem Erdoğan'ı darbeyle değil seçimle devireceğim, muhalefete destek vereceğim” ifadelerini kullanmış.Allah"a and olsun ki!Emperyalist,kanlı katil ABD'ye karşı.Ben de Cumhur İttifakının yanındayım.

KORAY AYDIN:
ABD başkan adayı Joe Biden; "seçilirsem Türkiye'de muhalefeti destekleyip iktidarı devireceğim" demiş. Bu küstah açıklama asla kabul edilemez. Kaldı ki bu sözlerin Türkiye'de tam tersi etkiyle iktidarın ekmeğine yağ süreceği de açıktır.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU:
Türkiye Türkiye'den yönetilir. Ülkemiz siyasetini dizayn etmenize asla izin vermeyeceğiz! Sorunlarımız ne kadar büyük olursa olsun, kendi içimizde çözecek bilgi, birikim ve tecrübeye ülke olarak sahibiz. Siz kendi dertlerinize yanın.

Biden'ın skandal sözlerine büyük tepki ile ilgili etiketler ABD Joe Biden skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.