Biden'ın oğlunun skandal otel videosu ifşa oldu: Elinde silahla uyuşturucu kullanırken...

ABD Başkanı Joe Biden’ın skandallarıyla gündemden düşmeyen oğlu Hunter Biden'ın elinde silahla ve odada uyuşturucu kullanırken fuhuş yaptığı görüntüleri ortaya çıktı. Hunter Biden'ın özel görüntüleri tamire götürdüğü dizüstü bilgisayarından sızdırıldı. Görüntülerin 2018 yılına ait olduğu öğrenildi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın medyaya yansıyan görüntüleri skandala neden oldu.

Hunter Biden, 2018 yılı ekim ayında kendi çektiği videoda, bir hayat kadınıyla birlikte elinde silahla ve odada uyuşturucuyla bulunurken görülüyor.

ELİNDEKİ TABANCA KAYIT DIŞI ÇIKTI

52 yaşındaki Hunter Biden'ın görüntülerinin bir otel odasında çekildiği belirtildi. Videoda Biden'ın elindeki tabancanın kayıt dışı olduğu iddia edildi. Görüntülerinin bir bölümünde oğul Biden'ın, elindeki silahı kameraya doğrulttuğu dikkat çekti.

 Biden'ın oğlunun skandal otel videosu ifşa oldu: Elinde silahla uyuşturucu kullanırken...

ZAMANLAMASI DİKKAT ÇEKTİ

Oğul Biden aynı dönemde ruhsatsız silahını bir markette çöp kutusuna atmasıyla gündeme gelmişti. Ayrıca hakkında vergi soruşturması da açılmıştı. Bu son skandal, son dönemde artan silahlı saldırılar nedeniyle Başkan Biden'ın Kongre'den bireysel silahlanmaya karşı kısıtlamalar getirilmesini talep ettiği bir dönemde patladı. Muhalefetten "Kısıtlamalar artsa oğlu hapse girerdi" yorumları yapılırken Başkan Biden görüntülere ilişkin sessizliğini koruyor.

Biden'ın oğlunun skandal otel videosu ifşa oldu: Elinde silahla uyuşturucu kullanırken... - Resim : 2

 

ÖLEN AĞABEYİNİN EŞİYLE İLİŞKİ YAŞAMIŞTI

Hunter Biden'ın, ağabeyi kanserden öldükten sonra eşiyle ilişkin yaşadığı da ortaya çıkmış ve büyük ses getirmişti.

 

Biden'ın oğlunun skandal otel videosu ifşa oldu: Elinde silahla uyuşturucu kullanırken... ile ilgili etiketler ABD hunter biden biden başkan kaset
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.