Biden'ın dili sürçtü: Başkan Trump...

İsviçre’nin Cenevre kentinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşen ABD Başkanı Joe Biden'ın açıklaması sırasında dili sürçtü. Başkan Putin demek isterken ağzından Trump ismi çıkan Biden, hemen düzeltme yaparak konuşmasına devam etti.

ABD Başkanı Joe Biden ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İsviçre’nin Cenevre kentinde gerçekleştirdi. Heyet toplantıları ile 4 saati bulan görüşme dünya genelinde ilgiyle takip edildi.

İkili görüşme hakkında açıklama yapan Biden konuşması sırasında bir anlığına Persident Trump (Başkan Trump) ifadesini kullandı. Dili sürçen Biden düzeltme yaparak sözlerini sürdürdü.

BIDEN VE PUTİN GÖRÜŞMESİ

ABD Başkanı Joe Biden ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in İsviçre'nin Cenevre kentindeki görüşmesi 93 dakika sürdü. İki lider, 45 dakikalık aranın ardından heyetler arasındaki geniş kapsamlı ikinci oturum için yeniden bir araya gelirken, ikinci oturum 65 dakika sürdü. İki liderin, toplam görüşmesi ise yaklaşık yaklaşık 4 saat boyunca devam etti. Putin'in görüşme sonrası yaptığı açıklamaya göre; her 2 ülkenin büyükelçilerinin ülkelerini temsilen Washington DC ve Moskova'ya dönmesi konusunda anlaşmaya varıldı.

Biden'ın dili sürçtü: Başkan Trump... ile ilgili etiketler Joe Biden başkan trump dil sürçmesi abd başkanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.