Biden’dan kafa karıştıran ‘kanser’ söylemi! Beyaz Saray'dan da açıklama geldi

İklim Değişikliği ile ilgili bir toplantıda konuşan ABD Başkanı Biden, “Ben ve birlikte büyüdüğüm birçok insan kanser hastasıyız" dedi. Cumhuriyetçi hesaplar da haberi sosyal medya ve birçok platformda yaydı. Bunun üzerine Beyaz Saray'dan açıklama geldi.

ABD’nin Delaware eyaletinde İklim Değişikliği ile ilgili bir toplantıda açıklama yapan ABD Başkanı Joe Biden, kanser olduğunu açıkladı. Biden’ın açıklaması büyün yankı uyandırırken Beyaz Saray'dan anında açıklama geldi.

Biden’dan kafa karıştıran ‘kanser’ söylemi! Beyaz Saray'dan da açıklama geldi

BIDEN'IN AÇIKLAMASI BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Delaware’deki petrol rafinerilerinin bulunduğu bölgede iklim krizine ilişkin açıklama yapan Biden, “Ben ve birlikte büyüdüğüm diğer birçok insan kansere sahibiz ve bu yüzden Delaware en yüksek kanser oranına sahip bölgelerden biri” ifadesini kullandı. Biden'ın bu açıklaması büyük yankı bulurken özellikle Donald Trump yanlısı Cumhuriyetçiler sosyal medya hesaplarından Biden'ın sözlerini yaydı.

Biden’dan kafa karıştıran ‘kanser’ söylemi! Beyaz Saray'dan da açıklama geldi - Resim : 2

OLAYLA İLGİLİ BEYAZ SARAY'DAN AÇIKLAMA

Bunun üzerine Beyaz Saray'dan jet hızında bir açıklama geldi. Beyaz Saray’da görevli Andrew Bates, Biden’ın göreve başlamadan önce cilt kanserine yönelik tedavi gördüğüne ilişkin atıfta bulunduğunu ve bunu ifade ederken geçmiş değil şimdiki zaman ifadeleriyle kullanmayı tercih ettiğini belirtti.

Biden’dan kafa karıştıran ‘kanser’ söylemi! Beyaz Saray'dan da açıklama geldi ile ilgili etiketler Beyaz Saray kanser Joe Biden Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.