Biden’dan bir gaf daha! Kendisine yazılan cümleyi okudu

Gaflarıyla bilinen ABD Başkanı Joe Biden, kürtaj hakkı kararını iptal etmesiyle ilgili açıklama yaprken, kağıtta kendisine yazılan notu da okuyarak herkesi şaşırttı. Konuşma sırasında Biden'ın ağzından, 'Cümlenin sonu, cümleyi tekrar oku' kelimeleri döküldü.

ABD Başkanı Joe Biden, gaflarına bir yenisini ekledi.

Başkan Joe Biden, ABD Yüksek Mahkemesi’nin kürtaj hakkı kararını iptal etmesi ile ilgili yaptığı açıklamada, kendisi için yazılan "cümlenin sonu, cümleyi tekrar oku" şeklindeki notları da okudu.

ABD Başkanı Biden daha önce Güney Carolina Eyalet Üniversitesi’nde yaptığı konuşmada, Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e “Başkan” şeklinde hitap etmiş, eşine 'başkan yardımcısı" demiş, Avustralya Başbakanı Scott Morrison'un adını unutmuştu. Biden ayrıca boşlukta hayali biriyle tokalaşmıştı.

 

 

 

Biden’dan bir gaf daha! Kendisine yazılan cümleyi okudu ile ilgili etiketler ABD Joe Biden gaf

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.