Biden, 'şiddetle' kınadı: Donbass ile ticaret yasağı getirecek...

Biden, Putin'in Donetsk ve Luhansk’ı tanıma kararını şiddetle kınadı ve çıkaracağı bir emirle ABDlilerin Luhansk ve Donetsk ile ekonomik faaliyetini yasaklayacağını söyledi. Putin'in ise bu tepkilerden etkileneceğine şüphe ile bakılıyor.

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Putin'in Donetsk ve Luhansk Halk Cumhuriyetlerini tanıma kararını şiddetle kınadıklarını açıkladı.

Beyaz Saray, Başkan Joe Biden'ın yakında ABD vatandaşlarının; Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Pazartesi günü bağımsız varlıklar olarak tanıdığı doğu Ukrayna'nın iki ayrı bölgesi ile ekonomik faaliyetlerini yasaklayacak bir emir çıkaracağını söyledi.

Yani Amerikalılar artık Luhansk ve Donetsk ile ekonomik faaliyet yapamayacak... Bunun ise Rusya'yı korkutup korkutmadığı tartışma konusu oldu!

 

Biden, 'şiddetle' kınadı: Donbass ile ticaret yasağı getirecek... ile ilgili etiketler Putin Rusya biden kınama ticaret yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.