Bıçaklı saldırıya uğrayan genç fenomen Taha Duymaz gözyaşları içinde isyan etti

Sosyal medyada paylaştığı yemek tarifi videolarıyla kısa sürede 1 milyonun üzerinde kullanıcıya kavuşan ve fenomen haline gelen 18 yaşındaki Taha Duymaz, bıçaklı saldırıya uğradığını duyurdu. Duymaz, yaşadığı korku dolu anları gözyaşları içinde takipçileriyle paylaştı.

Çektiği yemek tarifi videolarıyla kısa sürede 1 milyonun üzerinde takipçiye sahip olan genç fenomen Taha Duymaz, başına gelen talihsiz bir olayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Yolda kendisine bıçak çekildiğini söyleyen ve bunun ilk olmadığını belirten Duymaz duruma isyan etti.

Evinin mütevazı mutfağında çektiği yemek videoları ile Instagram'da 1,2 milyon takipçiye kavuşan Taha Duymaz, gözyaşları içerisinde bıçaklı saldırıya uğradığını anlattı. ''Ben ailesine bakmaya çalışan bir gencim'' diyen genç fenomen duruma isyan ederek ''Benim kimseye zararım yok'' ifadelerini kullandı.

Bıçaklı saldırıya uğrayan genç fenomen Taha Duymaz gözyaşları içinde isyan etti - Resim : 2


İşte Taha Duymaz'ın o açıklamaları...

''Arkadaşlar merhaba, şu an çok kötüyüm, çok sıkıntılıyım. Kusura bakmayın. Artık bir yerden başlamam gerektiğini düşünüyorum. Demin yolda yürüyorum, bıçak saldırısına uğradım. Resmen üzerime bıçak çektiler. Bir değil, iki değil, üç değil... Benden ne istiyorsunuz? Gerçekten artık anlamıyorum sizi. Her attığım adımda bir laf atıyor, biri bir şey yapıyor. Benim kime ne zararım var? Biri söylesin. Yıllardır susayım diyorum ama burama kadar geldi. Artık kaldıramıyorum. Anladınız mı? Ne zaman dışarı çıksam başıma bir olay geliyor. Biri silah çekiyor, biri bıçak çekiyor, biri elektrik copu çekiyor... Artık gerçekten çok sıkıldım. Beni bir salar mısınız... Ben ailesine bakmaya çalışan küçük bir gencim. Lütfen artık beni bir salın. Rica ediyorum. Hiçbirinize zararım yok. Gerçekten çok kötüyüm. Bana saygılı olun, artık yeter ya.''

Bıçaklı saldırıya uğrayan genç fenomen Taha Duymaz gözyaşları içinde isyan etti - Resim : 3

Bıçaklı saldırıya uğrayan genç fenomen Taha Duymaz gözyaşları içinde isyan etti ile ilgili etiketler Sosyal Medya Instagram Taha Duymaz bıçaklı saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.