Bıçaklı saldırıdan gözaltına alınan Cengiz Kurtoğlu'ndan ilk açıklama! Video yayınladı

Ünlü şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, İstinye’de bulunan bir restoranda tartışma yaşadığı iş insanı Mustafa Can’a servis bıçağıyla saldırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. Olay sonrası 62 yaşındaki sanatçı Instagram hesabından bir açıklama ve video yayınlayarak sosyal medyada paylaşılan görüntülerin montajlı olduğunu söyledi.

İstanbul Sarıyer’de bir doğum günü partisine katılan Cengiz Kurtoğlu ile iş insanı Mustafa Can arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. İş insanı Mustafa Can’a servis bıçağıyla saldıran Kurtoğlu, olay yerine ihbar üzerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Cengiz Kurtoğlu ilk ifadesinde, Orhan Gencebay’a ve diğer sanatçılara hakaret ettiği için tartıştığını söyledi. Sarıyer’de Cengiz Kurtoğlu ile iş insanı arasındaki kavga anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Bıçaklı saldırıdan gözaltına alınan Cengiz Kurtoğlu'ndan ilk açıklama

OLAY ANINA AİT GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Basında yer alan haberler ve olay anı görüntülerinin ardından Cengiz Kurtoğlu, Instagram hesabından bir video paylaştı. 'Bu bilgi kirliliğinin ortadan kalkması adına da olaya ait görüntülerin orjinal ve montajsız halini sizlerle paylaşıyorum.' diyen Kurtoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Öncelikle böyle bir haberle sizlerin karşısına çıkmak istemezdim ama bir konuya açıklık getirmem gerekiyor. Ben de herkes gibi kendine ait değer yargıları olan bir insanım. Eş, aile, dost gibi konularda ise oldukça hassasım. Sevdiklerime karşı söylenen haksız bir söylemi asla kabul edemem.

Böyle bir tartışmanın ‘Bıçaklı saldırı’ olarak lanse edilmesinden dolayı oldukça üzgünüm. Bu konuyla alakalı hukuki süreci avukatım başlatıp, takip edecek. Bu bilgi kirliliğinin ortadan kalkması adına da olaya ait görüntülerin orjinal ve montajsız halini sizlerle paylaşıyorum. Olay artık kamuoyunun takdirindedir. Saygılarımla''

 

 

Bıçaklı saldırıdan gözaltına alınan Cengiz Kurtoğlu'ndan ilk açıklama! Video yayınladı ile ilgili etiketler Cengiz Kurtoğlu Kavga Orhan Gencebay Gözaltı Sosyal Medya bıçaklı saldırı tartışma mustafa can istinye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.