Bıçakla karnında yaralanan genç sedyede şarkı söyledi!

Samsun'da iki grup arasında çıkan sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. 3 kişinin yaralandığı kavgada karın bölgesinden bıçaklanan gencin sedye üzerinde şarkı söylemesi görenleri hayrete düşürdü.

Samsun Karadeniz Mahallesi Muradiye Sokak'ta gençler arasında çıkan sözlü tartışmada 3 genç bıçakla yaralandı. Karın bölgesinden yaralanan 17 yaşındaki E.A. sedye üzerindeki ilk müdehalesinde şarkı söyledi.

SÖZLÜ KAVGA KANLI BİTTİ

Samsun Karadeniz Mahallesi Muradiye Sokak'ta iki grup genç arasında sözlü tartışma çıktı. Kavga bir süre sonra bıçaklı saldırıya dönüştü. 

Kavgada sol baldırından bıçaklanan B.K.(17) ve karnından bıçaklanan S.K.(17), Gazi Devlet Hastanesine, başından bıçak saplanan E.A. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

"HAYAT SİNEMAMIZI AĞLATTILAR"

İlk tedavisi yapılmak için hastaneye götürülen S.K.'nın sedye üzerinde yaralı haliyle şarkı söylediği video sosyal medyada da viral oldu.

S.K. ile birlikte hastaneye gelen arkadaşı ise olayı, “Biz araya kaynadık. Arkadaşım öndeydi. Onu bıçakladılar. Sanırım başkasına vuracaktı, arkadaşıma vurdu. Hayat sinemamızı ağlattılar” sözleriyle anlattı.

"BIÇAKLAYANLARI TANIMIYORUZ"

Kavgada sol baldırından bıçaklanan B. K., “Kavgayı ayırırken olay meydana geldi. Kavga edenleri tanımıyorduk. İnsanlık namına otururken bıçakladılar. Arkadaşım da kavgada yaralandı. O da karnından bıçaklandı. Onun durumu da iyi” dedi.

Bıçakla karnında yaralanan genç sedyede şarkı söyledi! ile ilgili etiketler Samsun bıçaklı kavga samsun karadeniz mahallesi sedye gazi hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.