Bıçak, kanlı çarşaf ve 'doğrarız' notu bıraktılar

Bursa'da 9 yaşındaki kızı ile birlikte yaşayan Gülşen Y. adlı kadının kapısına kan donduran bir tehdit mesajı bırakıldı. Bir bıçak ve kanlı çarşafla birlikte bırakılan notta "Seni de, dostunu da, kızını da doğrarız, Gülşen K......." yazıyordu... Polis kan donduran olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.

Akıllara durgunluk veren olay, Bursa merkez Yıldırım ilçesine bağlı Profesör Tezok Caddesi'nde bulunan binada yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Gülşen Y. (41) isimli kadının daire kapısına gelen kişi ya da kişiler önce tehdit ve hakaret içerikli bir not bıraktı.

Bıçak, kanlı çarşaf ve 'doğrarız' notu bıraktılar

Kısa süre sonra daire kapısına yeniden gelen kimliği belirsiz şahıslar bu sefer de yazdıkları notun üzerine bir bıçak koydu. Daire kapısında kanlı çarşaf asarak olay yerinden kaçtılar.

Bıçak, kanlı çarşaf ve 'doğrarız' notu bıraktılar - Resim : 2

Durumu fark eden yan komşuları yerdeki tehdit içerikli notu polis ekiplerine bildirirken, Gülşen Y.'yi de bilgilendirdi.

Bıçak, kanlı çarşaf ve 'doğrarız' notu bıraktılar - Resim : 3

Bunun üzerine polise müracaat eden Gülşen Y., gazetecilerin "Geçmiş olsun, daha önce tehdit aldınız mı" sorusuna ise "Ortada cinayet yok, abartmayın" diyerek tepki gösterdi.

Bıçak, kanlı çarşaf ve 'doğrarız' notu bıraktılar - Resim : 4

Polisin tehdit notunu bırakan kişilerin yakalanması için geniş kapsamlı çalışma başlattı.

 

 

Bıçak, kanlı çarşaf ve 'doğrarız' notu bıraktılar ile ilgili etiketler Bursa Tehdit bıçak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.